• Good Stability  Three Axis ZNC EDM Machine With 200kg Max Load Of Electrode Head

    Stabilitas Alus Mesin tilu Axis ZNC EDM Kalayan 200kg Max Load Of Electrode Head

    Ukuran méja: 1050 * 600mm Éléktroda Kepala: 400mm Max Beban Kepala Éléktroda: 200kg Ukuran Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 630kg Beurat Bersih: 2950kgs Model: ZNC-650 Méja Perjalanan: 650 * 550 * 250mm Maksimum Méja: 2000kg Kualitas stabil sareng dipercaya mesin ZNC540 debit listrik pikeun ngolah kapang 1. Langkung ti dua puluh taun pangalaman produk industri 2. Sadaya modél ISO9001: 2015 3. Réputasi luhur di dunya 4. Layanan propésional sareng téknologi ngadukung harga 5. Kompetitif sareng bette ...
  • High Cutting Speed ZNC Wire Cut EDM With Electric Cabinet  300 * 200 * 180 Mm

    Kacepetan Cutting Tinggi ZNC Kawat Cut EDM Kalayan Kabinet Listrik 300 * 200 * 180 Mm

    Nami: ZNC EDM Die Sinking Machine Ukuran méja: 600 * 300mm X / Y / Z Axis Travel: 300 * 200 * 180 Mm Electrode Head: 180mm Max Load Of Table: 1200kg Curret: 50A Net Weight: 1500kg Controller Axis No .: Z Axis Control Current 50A Cutting Speed ​​ZNC EDM Die Sinking Machine Table Size 600 * 300mm1. Kanggo 50A controller, éta ngagaduhan 19 léngkah, Rupa-rupa cara mesin anu tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan anu béda. input ayeuna, c ...
  • JOINT ZNC Micro Wire EDM Machine Die Sinking Making Metal Molds ZNC-700

    GABUNG Mesin ZNC Micro Kawat EDM Maot Tilelep Nyiptakeun Cetakan Logam ZNC-700

    Model: ZNC-700 X / Y / Z Travel Axis: 700 * 550 * 250mm Ukuran Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 630mm Ukuran méja: 1050 * 600mm Max. Beban Tabél: 2000kgs Beurat Bersih: 2950kg Éléktroda Kepala: 380mm Diménsi: 2000 * 1710 * 2360mm Mesin Pembuangan Listrik ZNC-700 1. Gaduh fungsi salaku Level Monitoring Otomatis, Detektor seuneu-beureum Infra, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik sentral. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur 3. Withpositive-négatip switch fu ...
  • Current 50A Speed EDM Drilling Machine  500 * 400mm Travel Multifunction

    Ayeuna 50A Speed ​​EDM Drilling Machine 500 * 400mm Travel Multifunction

    Nami: ZNC EDM Mesin Ukuran méja: 700 * 400mm X / Y / Z Lalampahan Axis: 500 * 400 * 200 Mm Éléktroda Kepala: 380mm Max Beban Méja: 1500kg Curret: 50A Beurat Net: 1500kg Konsumsi Kepala Éléktroda: Kirang Ti 0.2 Ayeuna 50A Speed ​​ZNC EDM Electrica Discharge Machine Travel 500 * 400mm 1. Z-axis ngadopsi rél slide linier Swiss atanapi anu tingkatna sami, nganggo bantalan presisi NSK Jepang, mastikeun akurasi sareng daya tahan. 2. sumbu X sareng Y ngadopsi sekrup bola anu diimpor atanapi sami ...
  • 250L Filter Container Cube CNC EDM Wire Cut Machine 100kg Electrode Head

    250L Filter Wadah Kubus CNC EDM Kawat Cut Mesin 100kg Éléktroda Kepala

    Ngaran: ZNC EDM Mesin Ukuran méja: 700 * 400mm X / Y / Z Lalampahan Axis: 450 * 350 * 200 Mm Éléktroda Kepala: 280mm Max Beban Méja: 1200kg Curret: 50A Beurat Net: 1500kg Konsumsi Kepala éléktroda: Kirang Ti 0.2 Ayeuna 50A Speed ​​ZNC EDM Electrica Discharge Machine Travel 450 * 350mm Mesin Fitur: 1. Canggih résin Keusik Stress Ngaleungitkeun Mesin Awak. 2. XY sumbu bola sekrup, permukaan kalayan "Turcite" 3.X, as Y diwangun ku bentuk V sareng struktur pesawat, mastikeun presisi li ...
  • Mould Processing  ZNC EDM Machine With 1500kg Weight 700 * 400mm Table Size

    Mesin Ngolah ZNC EDM Mesin Ku 1500kg Beurat 700 * 400mm Ukuran méja

    Ukuran méja: 700 * 400mm Éléktroda Kepala: 280mm Max Beban Kepala Éléktroda: 120kg Ukuran Wadah Minyak: 1100 * 710 * 450kg Beurat Bersih: 1500kgs Modél: ZNC-450 Warna: Perjalanan Méja Opsional: 450 * 350 * 200mm stabil sareng dipercaya kualitas mesin ngaleupaskeun listrik ZNC450 pikeun ngolah kapang1. Mesin modél ukuran pinuh tiasa patepung sareng sadaya sarat prosés kapang 2. Diadopsi Terkenal Taiwan brand controller. 3. Mesin tiasa dipercaya sareng akurasi 4. Sadaya bagian konci ti Taiwan sareng Jepang ...
  • Metal Processing ZNC EDM Machine , 200kg Electrode Head Max Load Wire EDM Machine

    Ngolah Mesin ZNC EDM Mesin, 200kg Éléktroda Kepala Max Beban Kawat EDM Mesin

    Kepala éléktroda: Modél 380mm: ZNC-700 Travel Méja: 700 * 550 * 250mm Warna: Pilihan Modél Pilihan: ZNC Preicise: High Precision Stabil sareng dipercaya kualitas ZNC540 mesin debit listrik pikeun ngolah kapang 1. Langkung ti dua puluh taun pangalaman produk industri 1 Kasempetan posisi anu luhur: paling cocog pikeun bagian mesin sapertos maot, pangeboran atanapi pikaboseneun 3. reputasi luhur di dunya 4. rentang anu langkung lega tina aplikasi: pangeboran, pikaboseneun, panggilingan sedeng-beban, nyerat, skala sareng ngukur ...