• 3HP Spindle Power Motor Turret Vertical Milling Machine For Electronic Parts

    3HP Spindle Power Motor Turret Vertical Milling Machine Pikeun Bagian Éléktronik

    Kacepetan Puteran: 80-5440rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 1000mm Y Axis Travel: 440mm Z Axis Travel: 390mm Spindle Taper: R8 (NT30) Spindle Power: 3HP Table Size: 1370 * 254 * 90mm Turret milling machine Taiwan original panggilingan sirah 1. Pasir résin HT-250 digunakeun pikeun bahan casting awak sareng bagian ageung sanésna, sareng tabel nyaéta pasir résin HT-300. Héséna permukaan mesin panggilingan gabungan sareng méja pituduh kedah ditingkatkeun tina HRC-45 dugi ka 48 darajat ....
  • NT40 Horizontal Turret Milling Machine Knee Milling 5VB And 1470*305*90mm Table Size

    NT40 Horisontal Turret Milling Machine Knee Milling 5VB Sareng 1470 * 305 * 90mm Ukuran méja

    Kacepetan Puteran: 60-3000rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 810mm Y Axis Travel: 415mm Z Axis Travel: 420mm Spindle Taper: NT40 Spindle Power: 5HP Table Size: 1470 * 305 * 90mm Taiwan original milling head asli mesin vertmilling 1. Akurasi gerakan ram dijamin, sareng éta tiasa diputer ku meja puter pikeun ngolah khusus dina dua sisi. Laju ngolah sareng kabutuhan alat: Panggilingan laju sirah 1860 rpm, kalayan flytool sabeulah kalayan diameter 80mm. 2. HT-2 ...
  • Taiwan Original 5HP RAM Turret Milling Machine NT40 Spindle Turret Milling

    Taiwan Asli 5HP RAM Turret Milling Machine NT40 Spindle Turret Milling

    Kacepetan Puteran: 70-3600rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 850mm Y Axis Travel: 390mm Z Axis Travel: 450mm Spindle Taper: NT40 Spindle Power: 5HP Table Size: 1370 * 330 * 99mm Universal milling machine Taiwan original milling head Model Ukuran tabel 6VA 1370 * 330 * 99mm X sumbu perjalanan 850mm Y perjalanan sumbu 390mm Z sumbu perjalanan 450mm Perjalanan spindle quill 150mm jarak Max tina irung spindle kana méja 570mm Kecepatan puteran Spindle 70-3600 / (10Grades) / 50HZ 80-5. ..
  • Vertical Industrial Milling Machine , Universal Turret Milling Machine 80 – 5440rpm

    Mesin Penggilingan Industri nangtung, Universal Turret Milling Machine 80 - 5440rpm

    Kecepatan Rotasi: 80-5440rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 880mm Y Axis Travel: 395mm Z Axis Travel: 340mm Spindle Taper: R8 (NT30) Spindle Power: 3HP Table Size: 1270 * 254 * 90mm Taiwan original milling mesin panggilingan 1. Kelas luhur meehannite casting, tulang rusuk nguatkeun dua kali, mastikeun akurasi sareng stabilitas anu hadé..2. Beusi tuang kakuatan tinggi, struktur tulang rusuk lebah internal, kaku anu luhur, umur palayanan anu panjang. 3. Sirah panggilingan ngadopsi motor 3HP, 16 s ...
  • R8 Or NT30 Spindle Knee Type Milling Machine Double Strengthened Ribs Included

    R8 Atanapi NT30 Spindle Knee Type Milling Machine Ganda Nguatkeun Iga Kalebet

    Travel: 34.65 * 15.55 * 13.38 Inci Travel Of Sipindle Quill: 127mm Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Speed ​​Rotation: 70-3600rpm Taper: R8 / NT30 Nami: Turret Milling Machine R8 Atanapi NT30 Spindle Turret Milling Machine 3VA 34.65 * 15.55 * Fitur Produk Wisata 13.38 Inci: 1. casting kelas meehannite kelas tinggi, tulang rusuk nguatkeun dua kali, mastikeun akurasi sareng stabilitas anu hadé..2. Beusi tuang kakuatan tinggi, struktur tulang rusuk lebah internal, kaku anu luhur, umur palayanan anu panjang. 3. Anggo impor spi ...
  • Step Speed Head Bridgeport Vertical Milling Machine 70 – 3600rpm Rotation Speed

    Léngkah Speed ​​Head Bridgeport Vertical Milling Machine 70 - 3600rpm Rotation Speed

    Tabel: 50 Inci Dengdekkeun Sudut: ± 45 ° / ± 90 ° Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Kacepetan Rotasi: 70-3600rpm Asesoris: Step Speed ​​Milling Head Head: Turret Milling Machine 50 Inch Table Turret Milling Machine 3VA Step Speed ​​Milling Fitur 40mm Jarak JauhProduk Produk: 1. Kelas tinggi meehannite casting, tulang rusuk nguatkeun dua kali, mastikeun akurasi sareng stabilitas anu hadé..2. Beusi tuang kakuatan tinggi, struktur tulang rusuk lebah internal, kaku anu luhur, umur palayanan anu panjang. 3. Kepala panggilingan ngadopsi ...
  • 1000mm X Axis Travel Turret Milling Machine , 3HP Knee Type Milling Machine

    1000mm X Axis Travel Turret Milling Machine, 3HP Knee Type Milling Machine

    X Axis Travel: 1000mm X Axis Guide Way: Dovetail Way Table Size: 1370 * 254mm Spindle Speed ​​Speed: 80-5440 / (16 Grades) 60HZ Rpm Power: 3HP Bearing Brand: NSK 1000mm X Axis Travel Turret Milling Machine 3HP With NSK BearingProduct Fitur1. Cocog sareng bagian éléktronik, kapang sareng liang, slot sareng pengolahan bingkai. 2. Permukaan méja sareng cara pituduh sumbu 3 dikeraskan sareng ground Precision.3. Bantalan NSK P4 diadopsi dina spindle pikeun ningkatkeun akurasi mesin sareng ningkatkeun ...
  • Universal Milling Vertical Turret Milling Machine 1600*2000*2450mm Dimension

    Universal Milling vertikal Turret Milling Machine 1600 * 2000 * 2450mm Dimension

    Kaayaan: Warna Anyar: voltase Syarat Custemer: Syarat Custemer Spindle Taper: NT40 X / Y / Z Travel: 850 * 390 * 450mm Spindle Rotation: 70-3600 (10 Degree) 50HZ Ukuran méja: 1370 * 330 * 99mm Spindle Motor: 5HP Diménsi: 1600 * 2000 * 2450mm Beurat Kotor: 2200kg Universal Milling Vertical Turret Milling Machine 1600 * 2000 * 2450mm Dimension 1. Léngkah mesin panggilingan speed step aslina ti Taiwan. 2. 1270 * 254 * 90 méja damel. 3. Sumbu X / Z kalayan cara dovetail, sumbu Y wi ...
  • Universal 3 Axis Vertical Spindle Milling Machine 70 – 3600rpm Rotation Speed

    Universal 3 Axis vertikal Spindle Milling Machine 70 - 3600rpm Speed ​​Rotation

    Travel méja: 1000 * 500 * 500mm X Axis Guide Way: Dovetail Way Ukuran méja: 1370 * 330 * 99mm Speed ​​Rotation: 70-3600rpm Spindle Power: 5HP Spindle Bearing: P4 P4 Spindle Bearing Turret Milling Machine X Axis Dovetail Way 70-3600rpm 7 Fitur Produk1. Squareguideway on sumbu Y sareng Z dipidangkeun kaku sareng stabilitas anu saé. Sumbu X nyaéta jalan tol dovetail.2. Permukaan méja sareng cara pituduh sumbu 3 dikeraskan sareng ground Precision.3. Bantalan NSK P4 diadopsi dina spindle pikeun ningkatkeun acc ...
  • R8 Spindle Universal Automatic Milling Machine Knee Milling 4VA Spindle Tolerance 0.002mm

    R8 Spindle Universal Otomatis Panggilingan Mesin Knee Milling 4VA Spindle Tolerance 0,002mm

    Kacepetan Puteran: 80-5440rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 900mm Y Axis Travel: 405mm Z Axis Travel: 350mm Spindle Taper: R8 (NT30) Spindle Power: 3HP Table Size: 1270 * 254 * 90mm Turret milling machine sareng Taiwan sirah panggilingan aslina 1. Taiwan sirah panggilingan asli, bantalan spindle presisi Janpan P4. 2. Dua kali presisi nyukuran tiasa mastikeun kualitas ngolah. 3. Cocog sareng bagian éléktronik, liang, slot, pigura sareng pengolahan kapang. 4. kasabaran Spindle: 0.002mm ...
  • 60 – 3000rpm Rotation Speed Turret Milling Machine NT40 Spindle Turret Milling

    60 - 3000rpm Rotation Speed ​​Turret Milling Machine NT40 Spindle Turret Milling

    Kacepetan Puteran: 60-3000rpm Nami: Turret Milling Machine X Axis Travel: 680mm Y Axis Travel: 415mm Z Axis Travel: 420mm Spindle Taper: NT40 Spindle Power: 5HP Table Size: 1270 * 254 * 90mm Universal milling machine Taiwan original milling head 1 Dua kali presion scraping tiasa mastikeun kualitas akurasi. 2. Pasir résin HT-250 digunakeun pikeun bahan casting awak sareng bagian ageung sanésna, sareng tabel nyaéta pasir résin HT-300. Héséna permukaan mesin panggilingan Gabungan tiasa dianggo sareng pituduh ...
  • 3HP Power Bench Top Milling Machine With 80 – 5440 / 16 Grades 60HZ Spindle Speed

    3HP Power Bench Top Milling Machine Kalayan 80 - 5440/16 Kelas 60HZ Kecepatan Spindle

    Beurat Net: 1500mm Travel: 900 * 420 * 370mm Ukuran méja: 1270 * 254mm Kecepatan Puteran Spindle: 80-5440 / (16 Kelas) 60HZ Rpm Daya: 3HP Spindle Bearing: P4 3HP Turret Milling Machine 4VB P4 Spindle Bearing 80 - 5440 / 16 Kelas 60HZ Spindle SpeedLayanan kami: 1. Salami periode garansi sataun ieu, upami mesin panggilingan turret rusak ku alesan sanés ponggawa, kami tanggel waler pikeun ngarobih atanapi ngarobih bagian. 2. Aya deui pangalaman téknologi industri salami 23 taun ...
12 Teras> >> Halaman 1/2