Turret Milling Mesin

  • Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Turret Milling Machine, 3E Knee Type Milling Machine , ram turret milling machine , laju léngkah

    Diménsi: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0.005mm Max.jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Beurat Net: 1280kg Nami: Turret Milling Machine 1. Harga murah kalayan kualitas anu saé.2. Kasabaran spindle: 0.005mm.3. Kepala panggilingan ngadopsi motor 3HP, 16 léngkah sirah katrol gancang, sirah speed variable nyaéta opsional.4. Bagéan Taiwan dirakit di Cina.5. Cara pituduh treble treowtail diadopsi dina tilu sumbu, janten gampang pikeun ngarobih sareng ngalereskeun.6. Cocog sareng appli rumah tangga ...
  • 1372*330mm Table Size Horizontal Turret Milling Machine By 150mm Spindle Quill

    1372 * 330mm Ukuran méja Horisontal Turret Milling Machine Ku 150mm Spindle Quill

    Ngaran: Horisontal Sareng Vertical Milling X / Y / Z Axis Travel: 900 * 380 * 360mm Ukuran méja: 1270 * 254mm Travel Of Spindle Quill: 127mm Rate Power: 3HP Spindle Taper: R8 (NT30) Dimension: 1720 * 1870 * 1670mm Net Beurat: 1500kg 1270 * 254mm Méja Taiwan Kepala Panggilingan Horisontal Sareng Mesin Vértikal Panggilingan 1. Taiwan panggilingan sirah sareng bola sekrup. 2. Cocog pikeun ngolah semi-kasar, tepat. 3. Aplikasi: mesin jahit, bagian logam sapatu kapang, jam, sareng sajabana 4. Gampang ngahontal pabrik nangtung ...
  • R8 3HP RAM Vertical Turret Milling Machine Metal Milling Boring Machine 4PM

    R8 3HP RAM nangtung Turret Milling Machine Metal Milling Boring Machine 4PM

    Diménsi: 1500 * 1700 * 2200mm Milling Head: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: R8 (NT30) Dihaturkeun Daya: 3HP Nami: Milling And Boring Machine Table Size: 1270 * 254 * 90mm X / Y / Z Axis Travel: 900/370 / 360mm Beurat Net: 1400kg Precision High panggilingan komponet sareng mesin boring 4PM ◆ Cocog sareng éléktronika presisi, mesin optik sareng alat otomatis, pamrosésan komponén presisi semikonduktor. ◆ Cocog pikeun pikaboseneun, panggilingan, pangeboran sareng ukuran posisi posisi luhur sanés ...
  • 1372 * 330mm Table Size Horizontal Milling Machine By 150mm Spindle Quill

    1372 * 330mm Ukuran méja Horisontal Milling Machine Ku 150mm Spindle Quill

    Mesin Tipe: Wisata Horisontal Sareng nangtung: 1000 * 400 * 420mm Ukuran méja: 1372 * 330mm Perjalanan Spindle Quill: 150mm Kakuatan: 5HP Spindle Tolerance: 0.002mm 1372 * 330mm Table Horizontal And Vertical Milling Machine 150mm Spindle QuillProduct Features 1. Aplikasi: mesin jahit, bagian logam sapatu kapang, jam, sareng sajabana 2. Cocog sareng pengolahan anu semi-kasar, tepat. 3. sirah panggilingan Taiwan sareng sekrup bola. 4. Panggilingan nangtung, pabrik ngagiling sareng 45 derajat pabrik sareng pabrik slant tiasa ...
  • Universal 5HP Rated Power Metal Milling Machine Bed Structure 1570*405mm Table Size

    Strukturna Pesanggrahan Mesin Penggilingan Logam 5HP Universal 1570 * 405mm Ukuran méja

    Diménsi: 2000 * 3050 * 2150mm Dihaturkeun Kakuatan: 5HP Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 760mm Nami: Tipe Ranjang Panggilingan Mesin Ukuran méja: 1570 * 405mm X / Y / Z Travel Axis: 1500/350 / 580mm Taiwan heading high Precision milling sareng mesin boring B600L + Mesin panggilingan Pesanggrahan, kaku sareng luhur kapasitas bantalan + Taiwan asli presisi panggilingan sirah, bola sekrup, NSK P4 presisi spindle bantalan, spindle tolerance 0. 002mm. + Tilu sumbu ngadukung sekrup bola presisi, kalayan gancang sareng ...
  • NT40 / 7.5HP Bed Type Turret Vertical Milling Machine Taiwan Original Milling Head

    NT40 / 7.5HP Ranjang Tipe Turret Mesin Vertical Milling Taiwan Asli Milling Head

    Diménsi: 2000 * 2230 * 2150mm Milling Head: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: NT40 Dihaturkeun Kakuatan: 7.5HP Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 760mm Nami: Tipe Ranjang Mesin Panggilingan Ukuran méja: 1370 * 405mm X / Y / Z Travel Axis: 1000/350 / 520mm Taiwan Asli panggilingan headmilling sareng mesin boringB600SC 1. 7.5HP / NT40 Spinlde, Taiwan asli presisi panggilingan sirah. 2. Mesin panggilingan ranjang, kaku kaku sareng kapasitas bantalan ageung. 3. Jepang NSK P4 presisi spindle bantalan, spindleto ...
  • Steel Industrial Bed Type Milling Machine 1370 * 405mm Table High Accuracy

    Mesin Penggilingan Tipe Ranjang Baja 1370 * 405mm Tabél Akurasi Tinggi

    Ukuran méja: 1370 * 405mm Milling Head: Taiwan Original Milling Head X Axis Travel: NT40 Dihaturkeun Daya: 5HP Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 760mm Nami: Ranjang Tipe Milling Machine 5HP Bed Type Milling Machine NT40 Spindle B600 Taiwan Original Milling Head : 1. Leueur dianggo dina pagawéan beurat sareng ageung (800-1000kgs) pamrosésan. 2. bantalan NSK P4 diadopsi dina spindle pikeun ningkatkeun akurasi mesin sareng ningkatkeun kahirupan berpungsi. 3. kakuatan beusi cor tinggi, hone internal ...
  • NT40 / 5HP Spindle Turret Head Milling Machine Universal Bed Type Turret RAM Knee Milling Machine

    NT40 / 5HP Spindle Turret Head Milling Machine Universal Bed Type Turret RAM Knee Milling Machine

    Dimension: 2000 * 2230 * 2150mm Milling Head: Taiwan Original Milling Head Spindle Taper: NT40 Rated Power: 5HP Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 760mm Nami: Tipe Ranjang Mesin Panggilingan Ukuran méja: 1370 * 405mm X / Y / Z Travel Axis: 1000/350 / 640mm Taiwan Head Bed type presisi tinggi panggilingan komponén sareng mesin boring B600 1. Seueur dianggo dina beurat sareng potongan damel ageung (800-1000kgs) pamrosésan. 2. NSK P4 bantalan diadopsi dina spindle pikeun ningkatkeun akurasi mesin sareng ningkatkeun wor ...
  • Good Bearing Turret Milling Machine , Three Axis Ball Screw Bed Type Milling Machine

    Alus Bantalan Mesin Turret Milling, Tilu Axis Ball Screw Bed Type Milling Machine

    Travel: 1000 * 460 * 520mm Screw: Ball Screw Table Size: 1370 * 405mm Spindle Quill: 140mm Power: 7.5HP Name: Bed Type Milling Machine 7.5HP Bed Type Milling Machine With Three Axis Ball Screw B600SC Product Features: 1. Milling and mahcine boring pikeun ngolah komponén presisi tinggi. 2. Jenis ranjang, cor meehanite, kaku tinggi, kapasitas bantalan anu saé.3. Sirah panggilingan presisi asli Taiwan, sekrup bola, sareng toleransi spindle bantalan tepat NSK P4: 0,002mm. 4. Cocog sareng beurat sareng ...
  • Bed Type Turret Milling Machine , NT40 Spindle Turret Head Milling Machine

    Mesin Tipe Turret Milling Machine, Mesin Penggiling Turret Turret NT40 Spindle

    Dimension: 2000 * 2230 * 2150mm Milling Head: Taiwan Original Milling Head Taper: NT40 Dipeunteun Power: 5HP Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 760mm Nami: Bed Type Milling Machine 5HP Bed Type Milling Machine NT40 Spindle B600 Taiwan Original Milling HeadProduct Detail: 1. Seueur dianggo dina pangerjaan anu beurat sareng ageung (800-1000kgs) pamrosésan. 2. bantalan NSK P4 diadopsi dina spindle pikeun ningkatkeun akurasi mesin sareng ningkatkeun kahirupan berpungsi. 3. Beusi tuang kakuatan tinggi, sarung lebet internal ...
  • Three Axis Vertical Spindle Milling Machine 1370 * 405mm Table And 140mm Spindle Quill

    Tilu Axis vertikal Spindle Milling Machine 1370 * 405mm Méja Sareng 140mm Spindle Quill

    Méja: 1370 * 405mm Beurat Bersih: 2900kg Taper: NT40 Spindle Quill: 140mm Max. Jarak Ti Spindle Ka Méja: 640mm Nami: Bed Type Milling Machine B600SC NT40 Spindle Bed Type Milling Machine 1370 * 405mm Table 140mm Spindle QuillCompanyFeatures: 1. Langkung ti dua puluh tilu taun pangalaman produk industri. 2. Sadaya modél anu ngagaduhan otoritas ISO9001 disatujuan. 3. Réputasi tinggi di sakuliling nagara. 4. Kami gaduh jasa propésional sareng dukungan téknologi. 5. Harga kalapa kalayan langkung saé ...
  • 54 Inch Turret Milling Machine , Heavy Work Pieces Processing Bed Type Milling Machine

    54 Inci Turret Milling Machine, Potongan Karya beurat Ngolah Mesin Bed Mill Milling Machine

    Tabel: 54 Inci Screw: Ball Screw Asesoris: Heavy Work Pioses Processing Spindle Quill: 140mm Max. Jarak Ti Spindle To Table: 640mm Name: Bed Type Milling Machine 54 Inch Bed Type Milling Machine B600SC Heavy Work Pieces ProcessingProduct Products: 1. Milling and mahcine boring pikeun ngolah komponén presisi tinggi. 2. Anggo spindle impor. Saatos quenching na tempering na frékuénsi pamrosésan, mastikeun kualitas luhur sareng presisi tinggi. 3. Taiwan asli presisi milli ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4