• 500 * 400 * 300mm Brother Drill Tap Center Auto Lubrication System Included

    500 * 400 * 300mm Brother Drill Ketok Pusat Sistem Pelumasan Otomatis Kalebet

    Ngaran: VTC500H Travle: 500 * 400 * 300mm Speed: 15000/20000 / 24000rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC Kecepatan tinggi efisiensi tinggi pengeboran cnc sareng pusat mesin témpél VTC500 Fitur produk: 1 . Bagian utama badan pesawat matak ku besi cor kualitas luhur.2. otot sareng tulang internal dikuatkeun, sadayana diubaran ku cara dibendung.3. jeung analisis unsur terhingga dilaksanakeun ku perangkat lunak desain khusus.4. Éta ngagaduhan cha ...
  • 20000 RPM Spindle Speed CNC Drilling and Tapping  Machine 600*400*300mm Travel Universal

    20000 RPM Speed ​​Spindle Bor Pangeboran sareng Mesin Ketok 600 * 400 * 300mm Travel Universal

    Ngaran: VTC600H Travel: 600 * 400 * 300mm Speed ​​Rotation Speed: 20000Rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs Ukuran méja: 700 * 400mm Gancang Gebang: 48 * 48 * 48m / mnt Max Load Of Table: 250kg 20000RPM Spindle Pangeboran CNC Kacepetan Sareng Mesin Ketok Lalampahan 600 * 400 * 300mm Kacepetan sapertos 3 sumbu cnc pusat ngetok fitur hasfollowing: yayasan, kolom, kotak spindle utama, méja ngageser silang, meja kerja sareng bagian sanés anu dirancang kalayan téknologi casting kakuatan anu luhur. 2. abdi ...
  • High Speed Industrial Brother Drill Tap Center 250kg Max Table Load Included

    Kecepatan Tinggi Industrial Brother Bor Pusat Ketok 250kg Max Méja Beban Kalebet

    Ngaran: VTC500H Travel: 500 * 400 * 300mm Speed ​​Rotation Speed: 20000Rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs Ukuran méja: 600 * 400mm Gancang Gebang: 48 * 48 * 48m / mnt Max Load Of Table: 250kg 20000RPM Spindle Pangeboran CNC Kecepatan Tinggi sareng Mesin Ketok Lalampahan 500 * 400 * 300mmFitur: Pilihan pangsaéna pikeun pangolahan batch komponén anu canggih sapertos komunikasi, éléktronik, telepon sélulér sareng industri mobil. 1. Struktur anu asak sareng stabil anu aya sareng tilu-linear guidewa ...
  • High Rigidity Enclosed Cover Auto Tapping Machine 10 KVA Total Electric Capacity

    Kakuatan Tinggi Ditutup Panutup Otomatis Mesin Ketok 10 KVA Total Kapasitas Listrik

    Ngaran: VTC500H Travle: 500 * 400 * 300mm Speed: 15000/20000 / 24000rpm Spindle Motor: 2.2 / 3.7kw Bobot Net: 2800kgs ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC Kecepatan tinggi efisiensi tinggi pengeboran cnc sareng pusat mesin témpél VTC500 Fitur produk: 1 . Bagian utama badan pesawat matak ku besi cor kualitas luhur.2. otot sareng tulang internal dikuatkeun, sadayana diubaran ku cara dibendung.3. jeung analisis unsur terhingga dilaksanakeun ku perangkat lunak desain khusus.4. Éta ngagaduhan cha ...
  • High Efficiency CNC Drilling And Tapping Machine , 12000rpm CNC Tapping Center

    Kekecapan Tinggi CNC Pangeboran Sareng Mesin Ketok, 12000rpm CNC Tapping Center

    Ngaran: Pangeboran CNC Sareng Mesin Taping Center VTC500 Méja: 600 * 400mm X / Y / Z Wisata: 500 * 400 * 300mm Kecepatan Puteran Spindle: 12000rpm Spindle Taper: BT30 ATC Type: 16 Alat Clamp Arm ATC X / Y / Z Rapid Feed : 48m / mnt Beban Max: 250kg Kecepatan tinggi pangeboran cnc efisiensi tinggi sareng pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1. Sumbu X / Y / Z mangrupakeun cara gudie linier, 3 sumbu standar feed gancang nyaéta 48m / mnt. (Opsional dugi ka 60m / mnt) 2. Desain struktur awak mesin kaku anu luhur. Salian ti dril ...
  • Linear Gudie Ways Axis CNC Drill Tap Center 48m / Min Rapid Feed For Industry

    Linear Gudie Cara Axis CNC Bor Bor Tap Center 48m / Min Rapid Feed Pikeun Industri

    Ngaran: VTC700 X / Y / Z Rapid Feed: 48m / mnt Max Cutting Feed: 12m / min Positioning Akurasi: 0.005mm Beurat Net: 3000kgs Max Beban: 16 Alat Clamp Arm ATC Kecepatan tinggi pengeboran cnc efisiensi tinggi sareng mesin mesin témpél VTC500Téknis fitur : 1. Alat mesin pangeboran vtc700 ngadopsi sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi atanapi Fonarco) 2. supir servo na motor anu ngadukung pikeun ngawujudkeun tilu patalina sumbu.3. Kalayan paranti parobihan alat otomatis, utamina dianggo dina pangeboran sareng ...
  • Metal Cutting CNC Drilling And Tapping Machine , 3.7kw Spindle Motor Cnc Lathe Machine

    Ngeboran Logam CNC Pangeboran Sareng Mesin Ketok, Mesin 3.7kw Spindle Motor Cnc Lathe

    Ngaran: VTC600 Max Cutting Feed: 12m / mnt Spindle Tapper: BT30 Min. Atur Unit Pindah: 2.2 / 3.7kw Dimensi: 1850 * 2315 * 2375mm Spindle Motor: 3.7kw Kecepatan tinggi pengeboran cnc efisiensi tinggi sareng pusat mesin taping VTC500 Fitur produk: 1. Presisi tinggi, kecepatan tinggi sareng beban tinggi bantalan bal slide slide linear sareng 2 Bola sekrup diadopsi pikeun mastikeun katepatan dinamis sareng daya tahan. 3. Tilu sumbu mesin ningkatkeun bentang tina rel panduan, nunjukkeun presisi dinamis anu hadé dina c ...
  • Precision CNC Drilling And Tapping Machine , Metal Processing CNC Turning Machine

    Pangeboran Precision CNC Sareng Mesin Ketok, Ngolah Logam Mesin Ngaktipkeun CNC

    X / Y / Z Travel: 600 * 400 * 300mm Spindle Motor: 3.7kw Spindle Speed ​​Rotation: 15000/20000 / 24000rpm ATC Type: 16 Tools Clamp Arm ATC X / Y / Z Rapid Feed: 48m / min Max Load: 250kg High kagancangan efisiensi tinggi pangeboran cnc sareng mesin mesin taping VTC500 Fitur produk: 1. pondasi, kolom, kotak spindle utama, méja ngageser silang, méja sareng bagian sanésna dirancang kalayan téknologi casting kakuatan anu luhur. 2. struktur logamlographic jero stabil pisan. 3. bagian casting nunjukkeun ...
  • High Speed Automatic CNC Drilling And Tapping Machine 800 * 400mm Table Size

    Pangeboran CNC Otomatis Kecepatan Tinggi sareng Mesin Ketok 800 * 400mm Ukuran méja

    Ngaran: VTC700H Ukuran méja: 800 * 400mm Perjalanan Méja: 700 * 400 * 300mm Jarak Antara Spindle Sareng Tabel: 155-455mm Spindle Motor: 3.7kw Max Panjang: 200mm Kecepatan tinggi pengeboran cnc efisiensi tinggi sareng pusat mesin témpél VTC500 Fitur téhnis: 1. Alat mesin pangeboran vtc700H ngadopsi kontrol sistem mérek terkenal (Mitsubishi atanapi Fonarco) 2. supir servo na motor anu ngadukung pikeun ngawujudkeun tilu patalina sumbu.3. Anggo alat parobihan alat otomatis, dianggo dina pangeboran sareng pamrosésan.4. ...
  • VTC-1000 20000RPM 3 Axis Automatic Drill And Tapping Machine 1100*500mm Table Size

    VTC-1000 20000RPM 3 Axis Bor Otomatis Sareng Mesin Ketok 1100 * 500mm Ukuran méja

    Ukuran méja: 1100 * 500mm X / Y / Z Travel Axis: 1000 * 500 * 330mm Spindle Speed ​​Rotation: 20000rpm Spindle Taper: BT30 Spindle Motor: 3.7kw Max Cutting Feed: 12m / mnt Dimension: 2530 * 1930 * 2250mm Bobot Net: 3500kg VTC-1000 20000RPM 3 Axis Bor Otomatis Sareng Mesin Ketok 1100 * 500mm Ukuran méja X / Y / Z sumbu nyaéta cara pituduh linier. 3 sumbu laju feed gancang gancang nyaéta 12m / mnt. Desain struktur awak mesin kaku-luhur. Salian ti fitur pengeboran ogé sanggup ngagiling intensitas rendah ...
  • VTC-500 High Speed 3 Axis  Small Size Vertical Metal CNC Drilling And Tapping Machine

    VTC-500 Kecepatan Tinggi 3 Sumbu Ukuran Leutik nangtung Vertikal Metal CNC Pangeboran Sareng Mesin Ketok

    Kaayaan: Anyar Volytage: Kebutuhan Palanggan Ukuran méja: 600 * 400mm X / Y / Z Perjalanan Axis: 500 * 400 * 300mm Jarak Antara Spindle Sareng Kolom: 450mm Kecepatan Puteran Spindle: 12000rpm Spindle Taper: BT30 Spindle Motor: 3.7kw ATC Type: Clamp Arm ATC Kalayan 16 Alat Max Cutting Feed: 12m / mnt Akurasi Posisikan: 0,005mm Diménsi: 1850 * 2300 * 2300mm Beurat Net: 2800kg Max Beban Of Table: 250kg Hole bagian anu tepat CNC ngebor sareng ngetok pusat mesin VT500 1. Fitur 1) X / Y / Z a ...
  • Clamp Arm CNC Drilling And Tapping Machine For Digital Camera Parts Processing

    Pangeboran Lengan CNC Pangeboran Sareng Mesin Ketok Kanggo Bagian Kaméra Digital Ngolah

    Ngaran: Pangeboran CNC Sareng Ngolah Mesin Taping: Méja Bagian Kaméra Digital: 600 * 400mm ATC Type: Clamp Arm ATC Kalayan 16 Alat Kecepatan Puteran Spindle: 12000rpm Beurat Net: 2800kg Dimensi: 161 * 2315 * 2375mm X / Y / Z Travel: 500 * 400 * 300mm CNC Pangeboran Sareng Mesin Taping VTC500 Bagian Kaméra Digital Ngolah Sareng Clamp Arm ATC 16 Alat Detil Produk: 1. Kecepatan puteran spindle henteu kirang ti 12,000 rpm sareng gancang gerak gancang tilu-sumbu henteu kirang ti 48 méter per menit. (o ...