Surface grinding Mesin

  • 6020AHR Hydraulic Surface Grinding Machine Large Surface Grinder With 2000*600mm Table Size

    6020AHR Hidrolik Surface Grinding Machine Grinding Surface ageung Kalayan Ukuran méja 2000 * 600mm

    Ngaran: Surface Grinding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 1450 / 50HZ Ukuran méja: 2000 * 600mm X Axis Travel: 2150mm Y Axis Travel: 640mm Guide Way: Slide Way Dimension: 2350 * 5300 * 2400mm Bobot Net: 8000kgs 2000 * 600mm ukuran méja hidrolik permukaan mesin grinding 6020AHR 1. Pangwangunan kolom ganda témbok, nyayogikeun dukungan kaku pikeun spindle grinding. Penjaga Closedsteel dilengkepan pikeun mayungan motor spindle sareng jalan pituduh, anu ngajantenkeun kolom aman sareng éndah. 2. Gumantung ...
  • Hydraulic Auto Surface Grinding Machine Safety Interlocking Protection System 5010MSI

    Hidrolik Otomatis Surface Grinding Mesin Kasalametan Sistem Protéksi Nyambung 5010MSI

    Model: 5010MSI Spindle Speed ​​Speed: 1450rpm / mnt Ukuran méja: 1000 * 500mm X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 540mm Guide Way: Slide Way Dimension: 2970 * 2200 * 2050mm Bobot Net: 3900kgs Hydraul Auto Auto grinding permukaan 5010MSI 1. Panel kontrol anu dirancang kalayan hadé sareng struktur muter dua arah, ngajantenkeun operator ngagaduhan posisi anu cocog pisan gampang, ningkatkeun éfisiénsi damel. 2. Stasion hidrolik mandiri ngahiji sareng hawa tiis, ngajalankeun stabil kalayan temperaturer alit ...
  • Slide Way Metal Universal Cylindrical Grinding Machine Three Axis Manual 250m

    Geser Jalan Logam Universal Cylindrical Grinding Machine Tilu Axis Manual 250m

    Ngaran: Surface Gringding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 2800 / 50HZ Ukuran méja: 460 * 200mm X Axis Travel: 540mm Y Axis Travel: 240mm Guide Way: Slide Way Dimension: 1800 * 1400 * 1775mm Weight Net: 1250kgs High cost performance three axis manual permukaan grinding mesin 250M 1. Precision grinding built-in elektro spindle ngalir dina perawatan-gratis, dukungan ku preload bantalan bola sudut tepat presisi. 2. Ranjang mesin, méja sareng kolom mangrupikeun potongan casting tingkat tinggi, anu nyayogikeun anu kuat ...
  • High Working Efficiency Automatic Surface Grinding Machine Reliable Electrical Control 5010AHR

    Efisiensi Ngagawekeun High Surface Grinding Machine Reliable Electrical Control 5010AHR

    Ngaran: Surface Gringding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 1450 / 50HZ Ukuran méja: 1000 * 500mm X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 540mm Guide Way: Slide Way Dimension: 2970 * 2200 * 2050mm Bobot Net: 3900kgs 1000 * 500mm méja permukaan hidrolik mesin grinding 5010AHR 1. Pangwangunan kolom ganda témbok, nyayogikeun bantosan kaku pikeun spindle grinding. Penjaga Closedsteel dilengkepan pikeun mayungan motor spindle sareng jalan pituduh, anu ngajantenkeun kolom aman sareng éndah. 2. Indikator henteu gumantung ...
  • 84AHR Manual Surface Grinder , Horizontal Spindle Surface Grinder 5*4 Spindle Motor

    84AHR Manual Surface Grinder, Horizontal Spindle Surface Grinder 5 * 4 Spindle Motor

    Ngaran: Surface Gringding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 1750rpm / 50HZ Ukuran méja: 800 * 400mm X Axis Travel: 840mm Y Axis Travel: 420mm Spindle Motor: 5 * 4 Dimension: 2280 * 2280 * 2040mm Bobot Net: 3000kgs 460 * 150mm Table Surface Grinding Machine With Water Tank 618M 2800rpm 1. Ngadopsi impor tinggi tepat pikeun spindle. 2. kualitas anu stabilitas jeung reliabilitas, jual pangalusna pikeun kapang industri industri manufaktur. 3. Husus dina ngadamel sareng ngembangkeun mesin grinding. 4. Anu ...
  • 818AH Universal Cylindric Auto Grinding Machine , Metal Surface Grinder 1000kgs Net Weight

    818AH Universal Silinder Mesin Otomatis grinding, Metal Surface Grinder 1000kgs Beurat Net

    Ngaran: Surface Gringding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 1750rpm / 50HZ Ukuran méja: 460 * 200mm X Axis Travel: 510mm Y Axis Travel: 210mm Guide Way: Slide Way Dimension: 1480 * 1500 * 2090mm Net Net: 1000kgs High cost performance high Precisioncost permukaan mesin grinding 818AH 1. X sumbu sareng Y aixs otomatis, sumbu Z manual. 2. awét, akurasi tinggi sirah akurasi. 3. résin qulity tinggi, sepuh perlakuan. 4. Taiwan sistem kualitas luhur hidrolik sareng presisi tinggi grinding head ...
  • Blohm Hydraulic Industrial Surface Grinder 2800rpm / 50Hz Spindle Rotation Speed

    Blohm Hydraulic Industrial Surface Grinder 2800rpm / 50Hz Spindle Speed ​​Rotation

    Ngaran: Surface Gringding Machine Spindle Speed ​​Rotation: 2800 / 50HZ Ukuran méja: 460 * 200mm X Axis Travel: 510mm Y Axis Travel: 210mm Guide Way: Slide Way Dimension: 1500 * 1220 * 2090mm Weight Net: 900kgs High cost performance high Precisioncost luhur mesin grinding 818M 1. Pitunjuk Datar-V anu diadopsi dina bujur sareng jalan silang pikeun kéngingkeun kualitas bimbingan anu saé, sareng jaket nganggo sabuk TURCITE-B, handscraping anu tetep pikeun ngajaga akurasi wok anu stabil. 2. Nguatkeun tulang rusuk disetél dina jero ...
  • 43.3 * 21.26 Inch Travel Vertical Spindle Surface Grinder 1450rpm One Year Warranty

    43.3 * 21.26 Inci Perjalanan nangtung Spindle Surface Grinder 1450rpm Garansi Sataun

    Wisata: 43.3 * 21.26 Inci Max.jarak Antara Spindle Sareng Tabel: 700mm Vétical Rapid Moving Feed: 180 Z Axis: Elevating Motor Rotation Speed: 1450rpm Name: Surface Grinding Machine 43.3 * 21.26 Inci Travel Surface Grinding Machine 1450rpm 5010AHR Layanan Kami 1. Anjeun panilitian bakal dibales dina 24 jam. 2. Aya deui pangalaman téknologi industri pikeun 23taun kalayan pembuatan urang. 3. Mesin panggilingan turret nangtung diuji di pabrik urang sateuacan miang pabrik urang. 4. Dur ...
  • 600 * 300mm Surface Grinding Machine , Automatic Surface Grinder With Elevating Motor

    600 * 300mm Surface Grinding Machine, Otomatis Surface Grinder Kalayan Motor naékkeun

    Kaayaan: Anyar CNC Atanapi Henteu: Tegangan Biasa: Syarat Pelanggan Spindle Motor: 5 * 4 Ukuran méja: 600 * 300mm Bujur Perjalanan: 640mm Perjalanan Palang: 320mm Max Jarak Ti Pusat Spindle Kana Méja Kerja: 580mm Motor Hidrolik: 2 * 4 Crossward Driven Motor: 0,08 * 4 Motor disetir nangtung: 0.1 * 4 Grinding Wheel Motor: φ355 * (20-45) * φ127 Diménsi (L * W * H): 2040 * 1830 * 2090mm Beurat Bersih: 2100kg 600 * 300mm X / Y sumbu sumbu otomatis Z sareng ningkatna mesin grinding permukaan motor ...
  • 2800rpm Surface Grinding Machine , 2 * 2 Spindle Motor Head Surface Grinder

    2800rpm Surface Grinding Machine, 2 * 2 Spindle Motor Head Surface Grinder

    Kacepetan Rotasikeun: 2800rpm Wisata: 540 * 270mm X & Y Axis: Otomatis Z Axis: Elevating Motor Coolant Pump Motor: 0.12 * 4 Nami: Surface Grinding Machine 2800rpm Surface Grinding Machine 540 * 270mm Travel 2550AHR 2 * 2 Spindle Motor Kauntungan Kami 1. Langkung ti dua puluh tilu taun pangalaman produk industri. 2. Sadaya modél anu ngagaduhan otoritas ISO9001 disatujuan. 3. Pangalaman produksi & jasa purna jual anu sampurna 4. Perusahaan kami gaduh 23 taun pangalaman ékspor. 5. Kami kéngingkeun ISO: 900 ...
  • Four Axis Surface Grinding Machine , High Precision Vertical Surface Grinder

    Opat Axis Surface Grinding Machine, High Precision Vertical Surface Grinder

    Ukuran méja: 800 * 400mm Otomatis Palang Tuang: 0,1-1 X & Y Axis: Otomatis Z Axis: Elevating Motor Hydraulik Motor: 3 * 4 Nami: Surface Grinding Machine X & Y Axis Otomatis Surface Grinding Machine 3 * 4 Hydraulik Motor 84AHR Produk Fitur: 1. Diimpor akurasi tinggi grinding sirah. 2. Sistem hidrolik mastikeun presisi tinggi mesin sareng stabilitas tinggi operasional. 3. Akurasi sareng kinerja biaya tiasa ngahontal alokasi anu pangsaéna. 4. Husus dina ngadamel sareng ngembangkeun ...
  • 618M Water Tank Horizontal Grinding Machine 2800rpm Spindle Rotation Speed

    618M Water Tank Horisontal Grinding Machine 2800rpm Spindle Speed ​​Rotation

    Ukuran méja: 460 * 150mm Ngaran: Surface Gringding Mesin Asesoris: Water Tank Coolant Pump Motor: 0.12 * 2 Speed ​​Rotation Spindle: 2800rpm Max Distance Antara Spindle Sareng Tabel: 410mm 460 * 150mm Table Grinding Machine sareng Water Tank 618M 2800rpm Fitur Produk: 1. Ngadopsi impor tinggi tepat pikeun spindle. 2. kualitas anu stabilitas jeung reliabilitas, jual pangalusna pikeun kapang industri industri manufaktur. 3. Husus dina ngadamel sareng ngembangkeun mesin grinding. 4. Aya ...
123 Teras> >> Halaman 1/3