• 6000rpm Spindle Speed Slant Bed CNC Lathe Machine , 330mm Workpiece CNC Metal Lathe

    6000rpm Spindle Speed ​​Slant Bed CNC Lathe Machine, 330mm Workpiece CNC Metal Lathe

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: HTC4235 Max Ayun Diaméter Liwat Méja: 420mm Max Panjang workpiece: 330mm Z Aixs Limited Travel: 350mm Spindle Rotation Speed: 6000rpm Max Swing Diameter Over Bed 420mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Through Hole 56mm Product Feature 1 Sumbu Y ngagaduhan fungsi ukiran. 2. Modél ieu kanggo péngkolan, panggilingan sisi sareng pangeboran. 3. Ruang ageung pikeun mesin, perjalanan sumbu Z / X panjang. 4. Sumbu Y sareng sumbu X ngagaduhan 2 tooleach hirup; Sumbu X tiasa masang 3 -...
  • Heavy Duty Hydraulic CNC Lathe And Milling Machine 2200 * 1600 * 1700mm

    Kawat beurat hidrolik CNC Lathe Sareng Mesin Penggilingan 2200 * 1600 * 1700mm

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: Diaméter ayun HTC4640 Max Dina Méja: 360mm Max Panjang workpiece: 350mm Z Aixs Limited Travel: 400mm Spindle Rotation Speed: 4200rpm Max Swing Diameter Over Bed 760mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Through Hole 48mm Product Feature ♦ 30 ° Ranjang miring ngamungkinkeun toolpost janten langkung caket kana operator sareng chip langkung gampang ngalir ♦ Panel contoller adjustable dirancang sacara ergonomis ♦ Ballscrew perenahna di tengah jalan pikeun nyayogikeun akurasi anu langkung saé sareng ...
  • 3500RPM Slant Bed CNC Lathe Machine , 350mm  Workpiece CNC turning lathe machine

    3500RPM Slant Bed CNC Lathe Machine, 350mm Workpiece CNC ngarobah mesin bubut

    Nami: Modél Mesin Cnc Lathe: Diaméter Ayunan Max3640 Max Dina Tabél: 360mm Max Panjang workpiece: 350mm Z Aixs Limited Travel: 400mm Spindle Rotation Speed: 3500rpm 3500RPM Max Length Workpiece: 350mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Through Hole 48mm Product Feature 1 Satengahna sareng kandang lengkep, anjeun tiasa milih 2. Hésé ku induksi, ranjang mesin sareng gerbong ngagaduhan daya tahan anu panjang. 3. Turret listrik sareng geng-alat turret tiasa duanana dipasang. 4. Manual lubricatio ...
  • 63mm Tool Turret Center CNC Vertical Milling Machine With Slant 30° / 45° Structure

    63mm Alat Turret Center CNC Vertical Milling Machine Kalayan Strant 30 ° / 45 ° Struktur

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: Diaméter Ayunan Max3627 Max Dina Méja: 360mm Max Panjang workpiece: 200mm Z Aixs Travel Terbatas: 270mm Beurat Net: 1850kgs Spindle Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 5.5KW 6000rpm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Through Hole Fitur Produk 56mm 1. Ranjang struktur slant 30 ° / 45 °, nyerep dinamis sareng kaku anu hébat pikeun mastikeun presisi tinggi 2. Optimasi ranjang, sadel ranjang, sekrup, struktur bantalan tiasa ningkatkeun akurasi sareng ...
  • 360mm Swing Slant Bed CNC Lathe Machine ,  20m / Min Movement Computer Lathe Machine

    360mm Swing Slant Bed CNC Lathe Machine, 20m / Min Gerak Komputer Mesin Bubut

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: HTC3627B Max Ayun Diaméter Liwat Méja: 360mm Max Panjang workpiece: 200mm Spindle Ngaliwatan Hole Diameter: 56mm Z Aixs Limited Travel: 270mm Tipe Ranjang: Tipe Awak Slant Type 45 ° Beurat Net: 1850kgs Max Ayun Diaméter 360mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Ngaliwatan Liang 56mm Fitur Produk 1. X / Z sumbu cara linier, feed gancang nyaéta 20m / mnt 2. Taiwan spindle gancang, mastikeun katepatan sareng kecepatan tinggi 3. Coulping, bantalan, bola sekrup sareng linea. ..
  • Auto Lubrication System Slant Type Cnc Lathe Machine With 45° Slant Whole Body

    Sistem Pelumasan Otomatis Slant Type Cnc Lathe Machine Kalayan 45 ° Slant Sakabeh Awak

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: HTC3627 Max Ayun Diaméter Liwat Méja: 360mm Max Panjang workpiece: 200mm Spindle Ngaliwatan Hole Diameter: 46mm Z Aixs Limited Travel: 270mm Tipe Pesanggrahan: Tipe Awak Slant Type 45 ° Beurat Net: 1750kgs Max Ayun Diaméter 360mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Ngaliwatan Liang 46mm Fitur Produk 1. X / Z sumbu cara linier, feed gancang nyaéta 20m / mnt 2. Taiwan spindle gancang, mastikeun katepatan sareng kecepatan tinggi 3. Coulping, bantalan, bola sekrup sareng linier. ..
  • High Speed Precision Lathe Machine , Automated Lathe Machine 6 Hydraulic Chuck Power HTC4235

    Mesin Lathe Kecepatan Tinggi, Mesin Lathe Otomatis 6 Hidrolik Chuck Power HTC4235

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Lathe: HTC4235 Chuck Power: 6 Hidrolik Chuck Max Panjang Workpiece: 330mm Spindle Ngaliwatan Hole Diameter: 56mm Z Aixs Limited Travel: 350mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 4500rpm X Axis Limited Travel: 470 Slant Bed Mesin Lathe CNC Pikeun Poros Metal Cutting 1. Ranjang miring, kaku anu luhur, stabilitas tinggi, leupaskeun lemes, ngajamin akurasi jangka panjang. Geter rendah, umur kerja panjang tina alat, ngahémat biaya alat.3. Pilihan deui configu ...
  • Horizontal Three Axis Slant Bed CNC Lathe Machine 360mm Max Swing Over Table

    Horisontal Tilu Axis Slant Bed CNC Lathe Machine 360mm Max Ayun Ngeunaan Méja

    Ngaran: Modél Mesin Cnc Turning: HTC3630 Max Ayun Diaméter Liwat Méja: 360mm Max Panjang workpiece: 230mm Spindle Ngaliwatan Hole Diameter: 56mm Z Aixs Limited Travel: 300mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 6000rpm Horizontal Type Three Axis Max Swing Diameter Mesin Ngabuburit Cnc 360mm Kalayan Y sumbu Produk Decripas Mesinna nyaéta mesin anu cocog pikeun ngolah sagala jinis batang sareng ukuran tengah pagawé leutik, sareng ogé tiasa ngahurungkeun rupa-rupa ...
  • Two Axis Linear Way Slant Bed CNC Lathe Machine With 66mm Spindle Through Hole

    Dua Axis Linear Way Slant Bed CNC Lathe Machine Kalayan Spindle 66mm Ngaliwatan liang

    Nami: Modél Mesin Cnc Lathe: Diaméter ayun Max5661 Max Dina méja: 560mm Max Panjang Workpiece: 500mm Z Aixs Travel Terbatas: 610mm Spindle Speed ​​Rotation: 4200rpm Max Swing Diameter Ngalangkungan Bed 560mm Slant Type Cnc Lathe Machine Spindle Ngaliwatan Fitur Produk 66mm Liang Casting tipe ranjang slant, dua sumbu cara linier, dilarapkeun ka pengolahan presisi tinggi ♦ Taiwan cara linier, mastikeun stabilitas akurasi ♦ Taiwan kecepatan tinggi sareng spindle akurasi tinggi, Jepang presisi tinggi bear ...
  • Industrial Automated CNC Lathe Milling Machine 1500 * 1100 * 1700mm Dimension

    Mesin Otomatis Pabrik Lathe Mesin CNC 1500 * 1100 * 1700mm Diménsi

    Ngaran: Modél Mesin Ngabubarkeun Cnc: HTC35 Max Ayun Diaméter Liwat Méja: 360mm Max Panjang Workpiece: 200mm Spindle Ngaliwatan Hole Diameter: 56mm Z Aixs Limited Travel: 270mm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Rotatio Speed: 6000rpm Horizontal Type Three Axis Max Swing Diameter 360mm Cnc Ngaktipkeun Mesin Bubut 6000Rpm fitur Prouduct X / Z nyaéta cara linier, feed gancang nyaéta 20m / mnt Taiwan spindle gancang, mastikeun katepatan sareng kecepatan tinggi Coulping, bantalan, bola sekrup sareng cara linier anu ...
  • High Speed Flat Bed CNC Lathe Machine CKH3628 Small Parts Lathe Horizontal CNC Turning

    Kacepetan Datar Pesanggrahan CNC Mesin Bubut CKH3628 Bagian Leutik Lathe Horizontal CNC Turning

    Nami: Ranjang Datar CNC Lathe Machine Spindle Head Type: Model A2-5: CKH3628 Ngalangkungan Lubang Spindle: 50mm Max Ayunan Ngeunaan Méja: 400mm Max Ayunan Ngalangkungan Gerbong: 160mm Max Workpiece Panjangna: 380mm Speed ​​Spindle: 3000rpm / mnt Speed ​​High Flat Bed CNC Mesin Lathe CKH3628 Bagian Leutik Lathe Horizontal CNC Ngabuburit 1. X-axis and z-axis adopts Taiwanprecise linear guide rail from, and therunning speed is 20M / min. 2. Kasalahan pitch screw dibales ku laser interferometer, anu tiasa ningkatkeun m ...
  • 11KW Spindle Motor Slant Bed CNC Lathe Machine For Shaft Metal Cutting HTC58100

    11KW Spindle Motor Slant Bed CNC Lathe Machine Pikeun Shaft Metal Cutting HTC58100

    Nami: Model Mesin Lathe CNC: HTC58100 Max Panjang Workpiece: 1000mm Spindle Ngaliwatan Hole Diaméterna: 87mm Z Aixs Limited Travel: 1120mm Spindle Motor: 11kw Spindle Rotatio Speed: 2600rpm X Axis Limited Travel: 350mm Slant Bed CNC Lathe Machine Pikeun Shaft Metal Cutting 1. casting kualitas luhur, desain struktur stabilitas tinggi. 2. X, Z cara linier, pakan gancang nyaéta 20 m / mnt. 3. Taiwan spindle gancang, mastikeun kinerja motong speed tinggi presisi. 4. Kopling, bantalan, b ...
12 Teras> >> Halaman 1/2