• Strong Cutting Turret Type Milling Machine With Variable Speed Milling Head

    Mesin Panggilingan Tipe Turret motong Kuat Ku Kapala Panggilingan Kacepetan Anu Variabel

    Dipeunteun Kakuatan: 2.2KW Spindle Toleransi: 0.005mm Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Speed ​​Spindle: 80-5440rpm Taper: R8 / NT30 Nami: Turret Milling Machine 2.2kw Turret Milling Machine 3S 0.005mm Spindle Tolerance R8 Atanapi NT30 Spindle Quality Jaminan: 1. Kualitas mangrupikeun kakuatan sareng kami gaduh palanggan anu sumebar di sakumna dunya. 2. Kami komitmen kana kabijakan kualitas anu jelas sareng mandiri. 3. Kawijakan éta ngurilingan sareng mariksa deui pabrik turret ...
  • 50 Inch Table Size Bridgeport Vertical Milling Machine 127mm Spindle Quill Travel

    50 Inci Ukuran méja Bridgeport Vertical Milling Machine 127mm Spindle Quill Travel

    Méja: 50 Inci Ngaran: Turret Milling Machine Travel Of Spindle Quill: 127mm Dipeunteun Daya: 3HP Net Net: 1500kg Dimension: 1500 * 1700 * 2150mm 50 Inci Ukuran Turret Milling Machine 4SB 127mm Spindle Quill TravelQuick Quick: 1. Unggal mesin ngagaduhan laporan QC nyalira pikeun kasabaran anu diuji. 2. Desain anu saé: Awak mesin tina beusi cor meehanite. Saatos perlakuan panas frékuénsi luhur, slideway host pasagi nganggo résistansi super abrasi sareng kaku anu luhur. Patén dirancang r ...
  • Medium Sized Veritical Turret Milling Machine For Mould Processing Strong Cutting

    Sedeng ukuranana mesin panggilingan Turret veritical Pikeun kapang Processing motong kuat

    Ukuran méja: 1270 * 254 * 90mm Ngaran: Turret Milling Machine Spindle Quill: 127mm Travel (X / Y / Z): 900 * 395 * 340mm Cutting: Tukang Ngukur Tipe Pengolahan Tipe: kapang Processing Strong Cutting Veritical Turret Milling Machine Kanggo kapang Processing 4SQuick Detil: 1. Pitunjuk anu sagi opat dina sumbu Y sareng jalan tol walet duanana dina sumbu X sareng Z. Éta damel mesinna stabil sareng gampang diluyukeun.2. Permukaan méja sareng cara pituduh sumbu 3 dikerasan sareng ground Precision.3. Spindle unik assembling t ...
  • Plastic Processing Bridgeport Vertical Milling Machine NT40 Spindle High Speed

    Ngolah Plastik Bridgeport Vertical Milling Machine NT40 Spindle Kecepatan Tinggi

    Kecepatan Total Spindle: 80-5440rpm Dengdekkeun Sudut: 0 ° / 90 ° Spindle Quill: 127mm Travel (X / Y / Z): 720 * 415 * 385mm Taper: Tipe Pangolahan NT40: Pangolahan Plastik NT40 Spindle Turret Milling Machines 80-5440rpm Kanggo Ngolah plastik 5 Fitur Produk1. Kuat motong kapasitas efisiensi tinggi mesin.2. Kasabaran spindle: 0.005mm.3. Téknologi assembling spindle anu unik, kalayan presisi tinggi sareng efisiensi cuuting.4. Cocog sareng palastik, ngolah kapang sareng bagian motong anu kuat. Ou ...
  • Precious Heavy Duty Vertical Milling Machine 160 * 1850 * 2400mm Diemnsion

    Mesin Panggilingan nangtung Vertical Precious Precious 160 * 1850 * 2400mm Diemnsion

    Diménsi: 1600 * 1850 * 2400mm Power Roted: 5HP Spindle Quill: 127mm Net Net: 1900kg Taper: ISO40 Spindle Tolerance: 0.005mm 5HP Turret Milling Machines ISO40 Spindle 5S 1600 * 1850 * 2400mm Diemnsion Company Information 1. Produksi pangalaman & sampurna saurna- jasa diobral 2. parusahaan urang gaduh 23 taun pangalaman ékspor. 3. Kami kéngingkeun Sértipikat ISO: 9001. 4. Jasa kami nyaéta 24 Jam Layanan Online (MSN, SkypeE, WhatsappTrademanager). 5. jasa saatos-jualan kami kualitas 12 bulan ...