Produk

  • Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Turret Milling Machine, 3E Knee Type Milling Machine , ram turret milling machine , laju léngkah

    Diménsi: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0.005mm Max.jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Beurat Net: 1280kg Nami: Turret Milling Machine 1. Harga murah kalayan kualitas anu saé.2. Kasabaran spindle: 0.005mm.3. Kepala panggilingan ngadopsi motor 3HP, 16 léngkah sirah katrol gancang, sirah speed variable nyaéta opsional.4. Bagéan Taiwan dirakit di Cina.5. Cara pituduh treble treowtail diadopsi dina tilu sumbu, janten gampang pikeun ngarobih sareng ngalereskeun.6. Cocog sareng appli rumah tangga ...
  • 2800 * 1700mm CNC Deep Hole Drilling Machine , φ 45 Max CNC Drilling Equipment

    2800 * 1700mm Mesin Pangeboran jero liang CNC, φ 45 Alat Pangeboran CNC Max

    Ngaran: Cnc Deep Hole Drilling Machine Innder Diaméter Pengeboran: 3-45mm Max Kedalaman Pengeboran: 2200mm Ukuran méja: 2800 * 1700mm Perjalanan: 7100 * 7100 * 3300mm Beban Beurat: 15000kgs Jerona 2200mm Cnc Deep Hole Drilling Machine Ngadamel liang jero maks. Diaméter φ 45 Fitur Produk1. Tube Plate CNC Deep-hole Drilling Machine mangrupikeun salah sahiji alat mesin kontrol otomatis liang jero pikeun tujuan khusus.2. Aya duanana ngolah sumbu tunggal sareng sababaraha fungsi prosés sumbu. Program CNC ...
  • 1600mm Drilling Depth CNC Horizontal Boring Machine Max Diameter φ 40 7000rpm

    1600mm Pangeboran Jerona CNC Horisontal Boring Machine Max Diaméter φ 40 7000rpm

    Ngaran: Cnc Deep Hole Drilling Machine Innder Diaméter Pengeboran: 2.5-40mm Max Kedalaman Pengeboran: 1600mm Ukuran méja: 1800 * 1100mm Wisata: 5700 * 4100 * 2800mm Beban Beurat: 10000kgs Pengeboran Jerona 1600mm Cnc Deep Hole Drilling Machine Nyiptakeun Liang Jero Max Diaméter φ 40 Fitur Produk1. Ngagabungkeun kaunggulan unggal modél salaku hiji, 2. méja damel tiasa nyugemakeun pasar seueurna ngolah kapang, 3. struktur kaku awakna wajar, 4. broadsword ngolah stabil, 5. hu ...
  • 80 Kgf / Cm²  CNC Deep Hole Drilling Machine , Multifunction CNC Drilling Equipment

    80 Kgf / Cm² CNC Deep Hole Drilling Machine, Alat Pangeboran Multifungsi CNC

    Ngaran: Cnc Deep Hole Drilling Machine Innder Diaméter Pengeboran: 2.5-35mm Max Kedalaman Pengeboran: 1300mm Beban Beurat: 8000kgs Kecepatan Puteran Spindle: 12000rpm X Axis Travel: 1300mm Y Axis Travel: 1050mm Z Axis Travel: 1300mm Max load weight: 8000mm Mesin Cnc Deep Hole Drilling Making An Deep Hole 1300mm
  • Custom Input Rated Power EDM Spark Erosion Machine With 150 * 350mm Magnet Chuck

    Masukan Input Dipeunteun Daya EDM Spark Erosion Machine Sareng 150 * 350mm Magnet Chuck

    Model: CNC1470N Travel Tabel: 1400 * 700 * 500mm Ukuran Wadah Minyak: 2250 * 1300 * 650mm Ukuran méja: 1500 * 900mm Max. Beban Kepala Eletrode: 400kgs Beurat Bersih: 8000kg 1000 * 600 * 450mm méja perjalanan mesin CNC EDM pikeun ngolah kapang CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior khusus, nganggo desain PCB pikeun umur palayanan anu diperpanjang, operasi anu aman sareng perawatan gampang. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. PC tahan-gesekan ipis ...
  • Good Stability  Three Axis ZNC EDM Machine With 200kg Max Load Of Electrode Head

    Stabilitas Alus Mesin tilu Axis ZNC EDM Kalayan 200kg Max Load Of Electrode Head

    Ukuran méja: 1050 * 600mm Éléktroda Kepala: 400mm Max Beban Kepala Éléktroda: 200kg Ukuran Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 630kg Beurat Bersih: 2950kgs Model: ZNC-650 Méja Perjalanan: 650 * 550 * 250mm Maksimum Méja: 2000kg Kualitas stabil sareng dipercaya mesin ZNC540 debit listrik pikeun ngolah kapang 1. Langkung ti dua puluh taun pangalaman produk industri 2. Sadaya modél ISO9001: 2015 3. Réputasi luhur di dunya 4. Layanan propésional sareng téknologi ngadukung harga 5. Kompetitif sareng bette ...
  • X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    X Axis 1100mm Travel nangtung Mesin CNC 20KVA Power VMC1160L

    Ukuran méja: 1300 * 650mm Wisata: 1100 * 600 * 750mm Jarak Antara Spindle Sareng méja: 110-860mm T-Slot: 5-18-122 Torsi Max Spindle: 52.5NM 3 Sumbu Torsi: 20NM Total Kapasitas Listrik: 20KVA Beurat: 7500kg X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Pikeun Bagian Ngolah 20KVA Power Produk pitur: 1. Base, blok geser, bangku kerja, kolom vertikal, kotak spindle sareng bagian dasar anu utami anu ngadopsi beusi tuang kualitas luhur. 2. Pitunjuk sumbu X, Z, Y nyaéta palastik segi opat gu ...
  • Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    Y Axis 600mm Travel vertikal Mesin Center BT40 Holder VMC1160L

    X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 750mm Max Load: 1000kg Spindle Rotation Speed: 40-8000rpm Positioning Accuracy: 0.01 / 0.008 / 0.008 Rapid Feed: 30/30/18 M / mnt Tipe Holder: BT40 X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Pikeun Bagian Ngolah 20KVA Power Produk Fitur: 1. Kalayan speed tinggi, akurasi sareng kaku ogé sistem stabil ningkatna sistem spindle 2. Super grade lubricating grease pikeun spindle bearings mastikeun umur panjang jasa na 3. Spin .. .
  • Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Tilu Axis CNC Machining Center Otomatis Chip Control Kalayan Sababaraha Operasi

    Ngaran: V85P CNC Machine Center Ukuran méja: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Ball Screw Size: 3616 Guide Way: 35 Rapid Feed: 36/36/30 M / min Max beban: 600kg BT40 45 ° 140mm Spindle Vertical Machining Center Fanuc β Motor 0i-MF System System description 1. Vertical CNC milling machine V85P utami dianggo upami bagian-ukuran sedeng sareng kapang, bahan damel dina perlengkapan tiasa janten parantosan tina panggilingan, pangeboran, mesin boring jsb. 2. mesin ieu ca ...
  • BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Automatic Metal Machining VMC-1160L3

    BT50 Spindle Taper nangtung Mesin Pusat Otomatis Logam Mesin VMC-1160L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 30/30/30 M / mnt Cutting Feed: 10 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1200 * 600mm Spindle Taper: BT50 Tilu sumbu bola linier wayCNC Mesin Center VMC1160L3 VMC-1160L3 kalayan ngaoptimalkeun desain struktur awak mesin gaduh kaunggulan dina ngolah éfisién, ngolah presisi sareng mulus finish tina prosés permukaan permukaan anu melengkung, tiasa seueur dilarapkeun ka produk 3C, bagian khusus Otomatis .. .
  • 8m/min Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine For Molds VMC-1260L3

    8m / mnt Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine Pikeun Cetakan VMC-1260L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 700mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 24/24/18 M / mnt Cutting Feed: 8 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Three axis ball way linear LineCNC Machine Center VMC1265L3 VMC-1260L3 ngadopsi diimpor ti Jepang (mitsubishi fanuc) atanapi sistem kontrol sareng set servo drive lengkep sareng motorna, sadar hubungan tilu-sumbu anu tiasa diterapkeun pikeun prosés anu rumit dina pamrosésan syarat akurasi tinggi . Prosesin utama ...
  • Big Size VMC 3 Axis Cnc Vertical Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    Ukuran ageung VMC 3 Axis Cnc vertikal Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 700mm Z Axis Travel: 650mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 20/20/15 M / mnt Cutting Feed: 10 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Tilu sumbu bola linier wayCNC Mesin Center VMC1270L3 mesin séri L3 dirancang dumasar kana pamrosésan anu gancang sareng kaku, anu nyayogikeun jaminan pikeun produksi masal bagian, akurasi ngolah sareng efisiensi ngolah maksimum, kombinasi Modular tina panyabutan chip épisiénsi tinggi, gancang .. .
123456 Teras> >> Halaman 1/23