Ngolah video

Pidéo mesin pusat mesin CNC

Ngolah satengah gear poros ku pusat mesin CNC

Ngolah kapang sapatu ku mesin pusat CNC V85P

"U" prosés kapang kapang ku mesin pusat CNC V85P

Ngolah kapang helm ku mesin pusat CNC V85P

Pangolahan kapang bentuk khusus ku mesin pusat CNC V85P

Pidéo pamrosésan mesin horisontal

Pangolahan kapang klep ku pusat mesin horizontal

5 sumbu mesin pidéo

"S" prosés kapang kapang ku 5 mesin sumbu

ngolah kapang bentuk buleud ku mesin 5 sumbu

Ngolah kapang lalaki beusi ku 5 mesin sumbu

Mesin pidéo mesin otomatis

Mesin pidéo mesin otomatis

Mesin otomatis damel video2

Pangeboran CNC sareng mesin ngetok pidéo anu tiasa dianggo

Pangeboran CNC sareng mesin ngetok pidéo anu tiasa dianggo

Mesin lathe mesin CNC damel

Mesin bubut CNC damel video1

Mesin bubut CNC damel video2

Pidéo dobel nyanghareupan mesin bosan sareng mesin panggilingan

Pidéo dobel nyanghareupan mesin bosan sareng mesin panggilingan