NC Milling Mesin kJ Series

  • Heavy Duty Bridgeport Milling Machine 2000kg Weight  With 800mm X Axis Travel

    Beurat Kawajiban Bridgeport Milling Machine 2000kg Beurat Kalayan 800mm X Axis Travel

    Nami: CNC Vertical Milling Machine 6KI X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 330mm Spindle Quill Diameter: 86mm Table: 1270 * 330mm Dimension: 1900 * 1750 * 2450mm 800mm X axis Travel CNC Vertical Milling Machine 6KI 2000kg Weight Product description: 1. Base, slide, méja, kolom, base headstock sareng bagian-bagian utama sanésna didamel tina beusi cor HT300; 2. Dasar pikeun struktur kotak-jinis, struktur iga ci sareng alesan simétris mastikeun kaku kaku lentur sareng sipat damping tina ...
  • 60 – 4200rpm CNC Vertical Milling Machine 430mm Spindle Nose To Table  Distance

    60 - 4200rpm CNC Vertical Milling Machine 430mm Spindle Nose Pikeun Jarak Méja

    Méja: 1370 * 330mm X / Y / Z Lalampahan: 800 * 330mm Dihaturkeun Kakuatan: 5HP Spindle Taper: NT40 T Slot: 16 * 3 * 68mm Speed ​​Spindle: 60-4200rpm 3HP motor desain khusus mesin panggilingan NC pikeun ngolah logam 1. Jepang nsk Precision bearing and Hsing Tong Xiang / Hong Tai Fine quality Ball Screw 2. Mesin mesin kuriling sareng posisi tiasa diwujudkeun ku nambihan tabel puteran NC 3. Pas pikeun ngolah bagian logam alit 4. Ngalaksanakeun éditan program langsung dina sistem kontrol numerik 5. Tinggi st ...
  • Universal Compact Benchtop Mill Drill Machine By Good Wear – Resistant Capacity

    Universal Bor Benchtop Mill Bor Mesin Ku Paké Paké - Kapasitas Tahan

    Nami: CNC Milling Machine 4KJ-BX Axis Travel: 710mm Y Axis Travel: 340mm Z Axis Travel: 105mm Dipeunteun Power: 2.2kw Spindle Taper: R8 Atanapi NT30 2.2kw Power Vertical Knee Type CNC Milling Machine 4KJ-B R8 Spindle Company profil: 1. GABUNG salawasna ngajaga tingkat terkemuka di cina, Dina 1995, GABUNG naratas riset sareng produksi mesin panggilingan ngamajukeun pamekaran industri manufaktur Cina.2. Turutan JOINT sareng sababaraha merk mesin terkenal, Hvae langkung seueur pabrik ngamimitian ...
  • Parts Processing CNC Vertical Milling Machine , 86mm Spindle Computer Milling Machine

    Bagian Ngolah Mesin nangtung Vertical CNC, 86mm Spindle Computer Milling Machine

    Méja: 1270 * 254mm X / Y / Z Lalampahan: 740 * 330 * 86mm Dipeunteun Kakuatan: 3HP Spindle Taper: NT30 / T Slot: 16 * 3 * 65mm Diaméter Spindle Quill: 86mm Tinggi hemat biaya 3HP CNC mesin panggilingan nangtung 4KI pikeun bagian pamrosésan 1. Sistem kontrol Fanuc anu diadopsi sareng sistem kontrol KND 2. Pemesaran kuriling sareng posisi tiasa diwujudkeun ku nambihan tabel puteran NC 3. Kalayan z axis servo motor nyetir, 4. Ngalaksanakeun éditan program langsung dina sistem kontrol numerik 5. Cocog sareng multi va ...
  • 1500 * 1700 * 2150mm Vertical Knee Milling Machine High Spindle Rotation Speed

    1500 * 1700 * 2150mm nangtung Vertical Knee Milling Speed ​​Kecepatan Rotasi Spindle

    Ngaran: CNC Milling Machine Table: 1270 * 254mm X / Y / Z Travel: 710/340 / 105mm Dinilai Kakuatan: 3HP Spindle Taper: R8 / NT30 Rapid Feed: 5/5/4 M / mnt 4KJ-B tipe tuur NC calakan mesin panggilingan mini cnc kalayan harga pabrik 1. Dumasar kana platform windows xp, Joint Controller calik dirancang pikeun gaduh aplikasi anu langkung ramah pikeun pangguna. 2. Kalayan Z sumbu motor servo nyetir, mesin tiasa ngawujudkeun Z axes auto control ngolah presisi tinggi. 3. X / Y / Z kampak ngadopsi sekrup bola, anu tiasa mastikeun ...
  • Intelligent Controller CNC Vertical Milling  Machine , Cast Iron Manual CNC Mill

    Calakan Controller CNC Vertical Milling Machine, Cor Beusi Manual CNC Mill

    Méja: 1370 * 330mm X / Y / Z Lalampahan: 820 * 310 * 115mm Wisata Dengkul: 370mm Dihaturkeun Daya: 5HP Spindle Taper: NT40 Rapid Feed: 5/5/5 M / mnt 6KJ-B tipe tuur NC calakan mini cnc milling mesin kalayan harga pabrik 1. Kontroler calakan gabungan dirancang pikeun gaduh aplikasi anu langkung ramah pikeun pangguna. 2. Sistem konfigurasi 6kj-b bed NC Milling Machine tiasa milih sistem jyd400m anu dikembangkeun ku nyalira 3. Kalayan Z axes servo motor nyetir, 4. Ngalaksanakeun éditan program langsung dina ...
  • 1800kgs Weight CNC Vertical Drilling Machine 6KJ – B With Controller System

    1800kgs Beurat CNC Vertical Drilling Machine 6KJ - B Kalayan Sistem Controller

    Ngaran: 6KJ-B Kalayan Sistem Controller X / Y / Z Travel Axis: 800/310 / 110mm Tabel: 1370 * 330mm T-Slot: 16 * 3 * 68mm Diménsi: 2100 * 1750 * 2450mm Spindle Taper: NT40 1800kg Beurat CNC nangtung Mesin Penggilingan 6KJ-B Kalayan Sistem Controller Pedaran produk: 1. Kanggo sirah panggilingan, urang milih sirah panggilingan 5HP. 2. 5HP panggilingan sirah ngagaduhan kinerja anu langkung saé tibatan sirah panggilingan 3HP, anu tiasa ngajantenkeun mesin langkung éfisién sareng nguntungkeun. 3. Teras we ngajantenkeun kajadian ku ngarobih desain ...
  • High Wear Resistance CNC Vertical Milling Machine For Metal Processing 3HP Motor

    Résistansi Pakéan Tinggi CNC Milling Milling Milling Kanggo Ngolah Logam 3HP Motor

    Diaméter Spindle Quill: 110mm Travele Of Spindle Quill: 150mm Max Distance Antara Spindle Sareng méja: 430mm Spindle Taper: NT40 Dimension: 1900 * 1750 * 2450mm Beurat: 2200kgs Warna: Preicional Preicision: High Precision 3HP motor desain khusus mesin giling NC pikeun logam ngolah 1. Bantalan Precision nsk Jepang sareng Hsing Tong Xiang / Hong Tai Rupa Bola Sekrup 2. Réalisasi tina Patalina tilu-sumbu ku Servo Motor 3. Pas pikeun ngolah bagian logam leutik 4. Cocog pikeun lalaki ...
  • 8m / Min Rapid Feed Benchtop Vertical Milling Machine  For Cutting And Milling Curve

    8m / Min Rapid Feed Benchtop Vertical Milling Machine Kanggo motong sareng Kurva Penggilingan

    Ngaran: CNC Milling Machine 6KJ-BX Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 310mm Z Axis Travel: 110mm Knee Travel: 370mm Spindle Taper: NT40 NT40 3.7kw Spindle vertikal CNC Milling Machine 6KJ-B 800mm X poros Travel Company profil: 1. Mesinna ngagaduhan seueur kinerja wildcard, panggilingan nangtung, panggilingan horisontal, pikaboseneun, pengeboran sareng prosedur pangolah anu sanés pikeun sababaraha bevel, permukaan hélik, lombang, alur ngawangun busur, gir, splines, jsb..2. Cocog pikeun perawatan ...
  • 3 Axis CNC Vertical Milling Machine , 600kg Load Vertical Knee Type Milling Machine

    3 Axis CNC Vertical Milling Machine, 600kg Beban nangtung Vertical Knee Type Milling Machine

    X / Y / Z Travel: 800 * 420 * 500mm Positioning Akurasi: 0.02 / 0.02 / 0.02mm Repeat Positioning Accuracy: 0.015 / 0.015 / 0.015mm Spindle Motor: 5HP Beurat: 1900kgs Max. Beban méja: platform 600kgs XP presisi tinggi mesin panggilingan CNC sareng bola sekrup 84KJ-B 1. Kontroler calakan gabungan dirancang pikeun aplikasi anu langkung ramah pikeun pangguna. 2. X / Y / Z kampak ngadopsi sekrup bola. 3. Sistem konfigurasi 6kj-b ranjang NC Milling Machine tiasa milih sistem jyd400m anu dikembangkeun ku nyalira ...