• Mould Processing Turret Milling Machine , 900 * 400 * 380mm Vertical Turret Mill

    Mesin Pengolahan Turret Milling Processing, 900 * 400 * 380mm Vertical Turret Mill

    Wisata: 900 * 400 * 380mm Taper: R8 / ISO30 Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 410mm Spindle Quill: 127mm Processing: Mould Processing Beurat Net: 1100kg R8 Atanapi ISO30 Turret Milling Machine Mould Processing 900 * 400 * 380mm Jaminan Kualitas 3M Travel : 1. Kualitas mangrupakeun forte kami sareng kami gaduh klien nyebarkeun di panjuru dunya. 2. Kami komitmen kana kabijakan kualitas anu jelas sareng mandiri. 3. Kawijakan éta ngurilingan sareng ngariksa mesin turret. 4. W ...
  • 1270 * 254 * 80mm Turret Head Milling Machine With 410mm Spindle Table Distance

    1270 * 254 * 80mm Turret Head Milling Machine Sareng Jarak Spindle 410mm Jarak

    Ukuran méja: 1270 * 254 * 80mm Dinilai Daya: 3HP Max. Jarak Ti Spindle Sareng méja: 410mm Spindle Quill: 127mm Bearing Brand: China Top Brand Beurat Net: 1100kg 1270 * 254 * 80mm Turret Milling Machine Cina Top Brand Bearing 3HP PowerQuick Details : 1. Kinerja biaya tinggi, kualitas awét sareng mesin universal.2. Daptar kanggo ngolah kapang pakakas rumah tangga ukuranana alit. 3. bagian kualitas luhur sareng sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun waktos lami ngalayanan mesin. 4. Kalayan luhur ...
  • 2.2kw Power Universal Turret Milling Machine Bearing 390mm Max Distance For Industry

    2.2kw Power Universal Turret Milling Machine Bearing 390mm Max Distance Pikeun Industri

    Bantalan: Cina Daya Biasa: 2.2kw Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 390mm Spindle Quill: 127mm Dimension: 1500 * 1700 * 2150mm Beurat Net: 1100kg 2.2kw Power Turret Milling Machine 4M China Biasa Bearing 390mm Jarak Ti Spindle Sareng Fitur Méja : 1. Kinerja biaya tinggi, kualitas awét sareng mesin universal. 2. Pitunjuk anu segi opat dina Y sareng Zaxis dipidangkeun kaku sareng stabilitas anu saé. 3. Ngalamar pikeun ngolah kapang peralatan rumah tangga ukuran alit. 4. Tinggi q ...