• Large Gantry Milling Machines BTMC-2204 0.01mm Positioning Accuracy Long Lifetime

    Mesin panggilingan Gantry ageung BTMC-2204 0.01mm Posisi Akurasi Hirupna Panjang

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2204 Méja: 4000 * 1800mm X / Y / Z Travel Axis: 4000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda CNC millingcenterBTMC-2204 Pusat mesin gantry ieu utamina diwangun ku bagian tina sistem pelinciran sekrup spindle, sistem pendinginan, panel operasi kontrol numeris sareng sistem kontrol éléktronik. Ieu utamina dianggo di hea ...
  • 6000rpm large gantry milling machines , precision cnc machining equipment

    6000rpm mesin panggilingan gantry ageung, alat-alat mesin cnc presisi

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2202 Tabél: 1800 * 2000mm X / Y / Z Travel Axis: 2000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda millingcenterBTMC-2202 corétan ageung, sapertos meja kerja, ranjang, tihang, balok silang sareng bantal slide, didamel tina keusik résin tingkat tinggi. Rongga bagian jero tina corétan nyaéta susunan susunan komposit sapertos honeycomb. Desainna maju. ...
  • 30KW Spindle Motor 3 Axis Vertical Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    30KW Spindle Motor 3 Axis vertikal Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2503 Méja: 3000 * 2300mm X / Y / Z Axis Travel: 3000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom ganda mesin CNC centerBTMC-2503 Mesin ieu digunakeun dina panggilingan CNC, pikaboseneun, ngebor, ngetok, ngolah waja, beusi waja, beusi tuang sareng sajabana .. Alat mesin sirah aksésori pikeun ngawujudkeun sadaya jinis piring, piring, cangkang sareng kapang pikeun bagian rumit ...
  • VMC Beam Construction Double Column Machining Center Large Casting CNC BTMC-2505

    VMC Balok Pangwangunan Ganda Column Machining Center Casting ageung CNC BTMC-2505

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2505 Tabél: 5000 * 2300mm X / Y / Z Travel Axis: 5000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom ganda CNC millingcenterBTMC-2505 Struktur alat mesin dianalisis sareng ANSYS dina sadaya tahapan ti desain yayasan pikeun ngajamin mesin kontinyu gancang sareng presisi tinggi. Tés simulasi pikeun deformasi dihasilkeun nalika pusat ...
  • Linear Guide Way Double Column Vertical Machining Center High Rotation Speed Cutting

    Pitunjuk Linear Jalan Kolom Ganda Mesin Vertikal Pusat Peuntasan Kecepatan Putaran Tinggi

    Ukuran méja: 2000 * 1800mm Wisata: 2000 * 2200 * 1000mm Gantry Width: 2200mm Spindle Taper: BT50 Fast Feed: 12/12 / 12m / mnt Max Load Of Table: 4000kgs Spindle Rotation Speed: 6000rpm Cutting Feed: 8m / mnt ZF Gear Box Gantry Type CNC Machining Center sareng Taiwan milling head BTMC2202Product Feature 1. Bekerjasama sareng merk Spanyolish Nicholas 'kelas mesin pusat kelas dina téknologi salami sababaraha taun XY anu beurat-beban roller cara linier, sumbu Z nyaéta cara slide sagi opat. Teruskeun ...
  • 6000rpm Spindle Rotation Speed Double Column Machining Center 3000 * 2300mm Table Size

    6000rpm Spindle Rotation Speed ​​Double Column Machining Center 3000 * 2300mm Ukuran méja

    Ukuran méja: 3000 * 2300mm Wisata: 3000 * 2700 * 1000mm Lebar Gantry: 3000mm Diatance Antara Spindle Sareng Taper: 260-1260mm Motor: 30kw Positioning Akurasi: 0.01mm Gear head 1000mm Gantry type CNC machining center with Taiwan high quality millting BTMC1302Product Feature 1. Struktur pigura tipe gantry.2. Ngadopsi desain modular, didamel seueur jinis 3. Sumbu Z anu dioptimalkeun nyaéta sistem jalan slide laminated.4. Minuhan kabutuhan pamrosésan anu béda sareng peralatan pengiriman anu gancang5. ...