• Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Tilu Axis CNC Machining Center Otomatis Chip Control Kalayan Sababaraha Operasi

    Ngaran: V85P CNC Machine Center Ukuran méja: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Ball Screw Size: 3616 Guide Way: 35 Rapid Feed: 36/36/30 M / min Max beban: 600kg BT40 45 ° 140mm Spindle Vertical Machining Center Fanuc β Motor 0i-MF System System description 1. Vertical CNC milling machine V85P utami dianggo upami bagian-ukuran sedeng sareng kapang, bahan damel dina perlengkapan tiasa janten parantosan tina panggilingan, pangeboran, mesin boring jsb. 2. mesin ieu ca ...
  • High Speed Vertical CNC Machine , 2.5s Tool Change Computerized Milling Machine

    Kacepetan Mesin Vertikal CNC, Alat 2.5s Ngarobih Mesin Penggilingan Komputerisasi

    Nami: Efisiensi Tinggi Cnc Machine Center Worktable: 900 * 480mm X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm T Slot: 4-18 * 100 Waktos Alat Parobihan: 2.5s Max Load: 500kg High Speed ​​Vertical Machining Pusat VMC H86 2.5s Parabot Parobihan 24 Alat ATC Jéntré gancang: 1. Dua konfigurasi mesin sayogi. Salah sahijina nyaéta cara linier diterapkeun dina sadaya tilu raksasa X, Y sareng Z; anu sanésna nyaéta cara linier anu diterapkeun dina sumbu-X sareng sumbu-Y, sérectangular atos s ...
  • High Precision CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Table Size And 10000rpm Spindle

    Precision High CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Ukuran méja Sareng 10000rpm Spindle

    Ngaran: Speed ​​High High Precision VMC Travel: 800 * 600 * 600mm Ukuran méja: 900 * 480mm Spindle: BT40 10000RPM T Slot Of Table: 4-18 * 100 Rapid Feed: 48/48/48 M / mnt Cutting Feed: 15 M / mnt Akurasi Posisi: 0,006mm Kecepatan Tinggi Mesin presisi Tinggi Vertikal Pusat BT40 10000rpm Spindle jéntré Gancang: 1. Desain mesin awak kolom tambahan sareng kolom kolom, presisi tinggi sareng corétan silang kakuatan tinggi pikeun mastikeun kaku anu tinggi sareng responsif dinamis gancang tina mesin , sareng ogé asup ...
  • H86 Large CNC Milling Machine , High Speed CNC Milling Machine 15m/Min Cutting Feedrate

    H86 Mesin panggilingan CNC ageung, Mesin Penggilingan CNC Kacepetan 15m / Min Cutting Feedrate

    Model: H86 Travel: 800 * 600 * 600mm Jarak Antara Spindle Sareng Tabel: 120-720mm Laju Gancang: 48/48/48 M / mnt Jarak Antara Spindle Sareng Kolom: 650.5mm Cutting Feedrate: 15 M / mnt Vertical MachineCenter High Accuracy High Speed ​​H86 H86 machinecenter vertikal ngadopsi sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi atanapi Fanuc) sareng supir servo sareng motor na, sadar hubungan tilu sumbu. Laju ngaleungitkeun bahan sakitar 1,5 kali dibanding mesinCNC konvensional, ...
  • Automatic Vertical CNC Machine , 24 Tools Arm Type CNC VMC Milling Machine

    Mesin CNC nangtung nangtung, 24 Alat Pakakas Tipe CNC VMC Milling Machine

    Ngaran: Speed ​​Center Cnc Machine High Spindle: BT40 45 ° ATC Type: Arm Type Tool Magazine With 24 Tools Dimension: 2300 * 3145 * 2800mm Max Load: 500kg Spindle Motor: 7.5kw Spindle Rotation Speed: 10000/12000 / 15000rpm Distance Antara Spindle Sareng Tabel: 120-720mm Kecepatan Tinggi Vertikal Mesin Pusat CNC 24 alat jinis alat majalah jéntré gancang: 1. Desain mesin awak sareng kolom anu langkung lega, nguatkeun palang casting pikeun mastikeun kaku sareng responsif dinamis gancang tina mesin ...
  • Fully Enclosed Cover Vertical CNC Machine H86A 5500 Kilograms High Efficiency

    Pinuh Ditutup Cover Vertikal Mesin CNC H86A 5500 Kilogram Kekecapan Tinggi

    Nami: Efisiensi Tinggi Cnc Machine Center H86A Travel: 800/600 / 600mm Jarak Ti Spindle Ka Méja: 120-720mm Spindle Diameter: 120mm Spindle Speed: 50-10000rpm Spindle Motor: 7.5kw Rapid Feed: 48m / mnt Cutting Feed: 15m / mnt Kekecapan Tinggi 10000rpm 120mm Diaméter Spindle Mesin Vertikal Center H86A Jéntré gancang: 1. Sakabeh beusi tuang ngadopsi jinis kotak sareng struktur tipe umum, anu ningkatkeun stabilitas pusat mesin. Ringan bagéan mindahkeun ngirangan inersia ...
  • Roller Linear Way Vertical Machine Center , Direct Drive Spindle CNC Milling Center

    Roller Linear Way vertikal Mesin Center, Langsung Drive Spindle CNC Milling Center

    Ngaran: Pusat Mesin Cnc Precision Tinggi H86 Spindle Connection: Connection Direct 10000rpm Spindle Taper: BT40-150 Long Nose Direct Connection Spindle ATC Type: 24 Tools Arm Type Tool Magazine Rapid Feed: 48m / min Akurasi: 0.006mm 3 Axis: Roller Linear Guide Jalan Wisata: 800/600/600 3 Axis Roller Linear Way H86 Vertical Machine Center BT40 Direct Drive Spindle Detail gancang: 1. H86 vertikal mesin pusat ngadopsi sistem pengendali Jepang (Mitsubishi atanapi Fanuc) sareng suplemén na ...
  • 24too Arm Automatic Vertical CNC Machine , 140mm Spindle Large CNC Equipment

    Mesin 24too Arm Otomatis Vertikal CNC, 140mm Spindle Equipment CNC ageung

    Ngaran: V85P CNC Machining Center X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 500mm Z Axis Travel: 500mm T Slot: 5-18-100 Type Rivet: BT40 45 ° Spindle Diameter: 140mm Motor: Fanuc β Motor BT40 45 ° 140mm Spindle Vertical Pusat Mesin Fanuc β Motor 0i-MF Sistem katerangan Mesin 1. V85P ngonpigurasi sareng sistem kontrol FANUC Oi-MF (5), motor servo Fanuc β, coolant minyak spindle, exchanger panas, 24 alat ATC. 2. Gancang nyoco gancang pikeun x / y / z poros 36m / mnt, efisiensi tinggi kanggo ngolah pa ...
  • 4 Axis / 3 Axis Vertical CNC Machine V85P 160 – 660mm Distance Between Spindle And Table

    4 Axis / 3 Axis vertikal Mesin CNC V85P 160 - 660mm Jarak Antara Spindle Sareng méja

    Ngaran: Vertical Machine Center Ukuran méja: 1000 * 550mm Wisata: 800 * 500 * 500mm Jarak Antara Spindle Sareng méja: 160-660mm Jarak antawis Spindle Sareng Kolom: 524mm Kecepatan Rotasi Spindle: 10000/12000 / 15000rpm Spindle Taper: BT40-140 ATC Type: 24tools kualitas luhur Fanuc nangtung mesin pusatV85P 1. Parangkat lunak AdoptFFA pikeun nganalisis, detektor geter pikeun ngayakeun rélikasi sareng ngaoptimalkeun struktur. 2. Dasar super lega, lebar sumbu X dugi ka 1,25m, éta 0,39m langkung lega tibatan V85, basa widen bakal ningkat ...