Pusat Mesin Tipe Gantry

  • 1200 * 1100 * 800mm BT50 Bridge Type Machining Center BTMC1012 Multi – Axis

    1200 * 1100 * 800mm BT50 Bridge Type Machining Center BTMC1012 Multi - Axis

    Ngaran: Modél Pusat Mesin Kolom Ganda: BTMC1012 Ukuran méja: 900 * 1400mm Wisata: 1200 * 1100 * 800mm Kecepatan Putaran Spindle: 8000rpm Spindle Taper: BT50 Spindle Motor: 15-18.5kw Beban Beurat: 1600kgs Beurat Bersih: 12000kgs X Axis Travel 1200mm Pusat Mesin Kolom Ganda Precision Tinggi Kecepatan Tinggi Pikeun Nyiptakeun Fitur Produk BTMC1012 Fitur 1. BTMC10 Series nyaéta ningkatkeun produk ukuran mesin VMC ageung (VMC1270 / 1370/1580/1690/1890) Kauntungan 2. Ngaronjatkeun prosesor mahcine precisi ...
  • Large Gantry Milling Machines BTMC-2204 0.01mm Positioning Accuracy Long Lifetime

    Mesin panggilingan Gantry ageung BTMC-2204 0.01mm Posisi Akurasi Hirupna Panjang

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2204 Méja: 4000 * 1800mm X / Y / Z Travel Axis: 4000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda CNC millingcenterBTMC-2204 Pusat mesin gantry ieu utamina diwangun ku bagian tina sistem pelinciran sekrup spindle, sistem pendinginan, panel operasi kontrol numeris sareng sistem kontrol éléktronik. Ieu utamina dianggo di hea ...
  • Small Gantry Type Vertical Machine Center 8000rpm Spindle With 900 * 2000mm Worktable

    Pusat Mesin Vértikal Jenis Gantry Leutik 8000rpm Spindle Kalayan meja kerja 900 * 2000mm

    Kaayaan: Voltase Anyar: Syarat Pelanggan Meja Kerja: 900 * 2000mm Gantry Gap: 800mm X / Y / Z Axis Travel: 2000/1200 / 800mm Spindle Taper: BT50 (φ155) Speed ​​Rotation Spindle: 8000rpm Spindle Motor: 15-18.5KW X Axis Gancang Pakan: 18m / mnt (X Axis Heavy-duty Ball Screw) Y Axis Fast Feed: 18m / min (Y Axis Heavy-duty Ball Screw) Z Axis Rapid Feed: 18m / min (Z Axis Hard Way) Worktable T Slot: 7-22 * 125 (Teu-Ukuran * pitch) Diménsi: 5000 / * 2800 * 3600mm Beurat Bersih: 14000kgs 900 * 2000mm workt ...
  • Heavy Duty Double Column CNC Milling Machines , Gantry Type CNC Machine Center BTMC-1225

    Beurat Kawajiban Ganda Kolom Mesin Penggilingan CNC, Gantry Type CNC Machine Center BTMC-1225

    Ngaran: Modél Pusat Mesin Kolom Ganda: BTMC-1225 Ukuran méja: 900 * 2500mm Wisata: 2500 * 1200 * 800mm Kecepatan Putaran Spindle: 8000rpm / 12000rpm / 15000rpm Spindle Taper: BT50 / BT40 Motor Spindle: 15-18.5kw Beban Beurat: 3000kgs Beurat Bersih: 15000kgs Tugas beurat Ganda Kolom Mesin Penggilingan CNC, Gantry Type CNC Machine Center BTMC-1225 1. Pusat mesin Gantry nerapkeun tipe balok anu dipasang dua batang shafts vertikal struktur kerangka gantry kalayan perenah salib, mesin stabil sareng dipercaya ...
  • Gantry Double Column Machining Center Large Casting 3 Axis 4 Axis BTMC-1516Q

    Gantry Double Column Machining Center Casting ageung 3 Axis 4 Axis BTMC-1516Q

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Name Model: BTMC-1516Q Table: 1300 * 1600mm X / Y / Z Axis Travel: 1600/1660 / 850mm Lebar Gantry: 1650mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 15kw Gantry kolom ganda mesin CNC centerBTMC-1516Q 1. Bagian dasar sapertos ranjang, meja kerja, kolom, anggota salib, ram sareng anu sanésna, didamel ku kakuatan tinggi-beusi, ngalangkungan sepuh panas sareng perlakuan VSR, kalayan sipat mékanis anu tinggi 2. Spindle anu didamel ku akurasi tinggi sareng stren ...
  • 1300*3000mm Table Double Column Machining Center 15KW Spindle Motor JOINT

    1300 * 3000mm Méja Ganda Kolom Mesin Pusat 15KW Spindle Motor GABUNG

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Name Model: BTMC-1530Q Table: 1300 * 3000mm X / Y / Z Axis Travel: 3000/1660 / 850mm Lebar Gantry: 1650mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 15kw Gantry kolom ganda mesin CNC centerBTMC-1530Q 1. Struktur alat mesin dianalisis sareng ANSYS dina sadaya tahapan ti desain yayasan pikeun ngajamin mesin kontinyu gancang sareng presisi tinggi. Tés simulasi pikeun deformasi dihasilkeun nalika ...
  • 6000rpm large gantry milling machines , precision cnc machining equipment

    6000rpm mesin panggilingan gantry ageung, alat-alat mesin cnc presisi

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2202 Tabél: 1800 * 2000mm X / Y / Z Travel Axis: 2000/2200 / 1000mm Lebar Gantry: 2200mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Gantry kolom ganda millingcenterBTMC-2202 corétan ageung, sapertos meja kerja, ranjang, tihang, balok silang sareng bantal slide, didamel tina keusik résin tingkat tinggi. Rongga bagian jero tina corétan nyaéta susunan susunan komposit sapertos honeycomb. Desainna maju. ...
  • Large Casting CNC High Speed Milling Machine BTMC-1016 BT50 Spindle Taper

    Casting ageung CNC Speed ​​Speed ​​Milling Machine BTMC-1016 BT50 Spindle Taper

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-1016 Tabél: 900 * 1800mm X / Y / Z Travel Axis: 1600/1100 / 800mm Lebar Gantry: 1100mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 8000rpm Spindle Motor: 15kw Gantry kolom ganda CNC millingcenterBTMC-1016 1. Pisan kaku sareng stabil struktur, kolom ageung digabungkeun sareng tipe box beam konstruksi fitur mesin tambahan kaku.2. Konstruksi balok slant kalayan ningkatna cara geser permukaan épéktasi upgra ...
  • 30KW Spindle Motor 3 Axis Vertical Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    30KW Spindle Motor 3 Axis vertikal Machining Center Gantry Double Column BTMC-2503

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2503 Méja: 3000 * 2300mm X / Y / Z Axis Travel: 3000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom ganda mesin CNC centerBTMC-2503 Mesin ieu digunakeun dina panggilingan CNC, pikaboseneun, ngebor, ngetok, ngolah waja, beusi waja, beusi tuang sareng sajabana .. Alat mesin sirah aksésori pikeun ngawujudkeun sadaya jinis piring, piring, cangkang sareng kapang pikeun bagian rumit ...
  • CNC 4 Axis VMC Double Column Machining Center BTMC-1012 8000rpm Rotation Speed

    CNC 4 Axis VMC Double Column Machining Center BTMC-1012 8000rpm Speed ​​Rotation

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-1012 Tabél: 900 * 1400mm X / Y / Z Axis Travel: 1200/1100 / 800mm Lebar Gantry: 1100mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 8000rpm Spindle Motor: 15kw Leutik gantry typeCNC machine centerBTMC-1012 Mesin ieu dianggo dina panggilingan CNC, pikaboseneun, ngebor, ngetok, ngolah waja, baja cor, beusi tuang sareng sajabana .. Alat mesin sirah aksésori pikeun ngawujudkeun sadaya jinis piring, piring, cangkang sareng kapang pikeun bagian rumit dina ...
  • VMC Beam Construction Double Column Machining Center Large Casting CNC BTMC-2505

    VMC Balok Pangwangunan Ganda Column Machining Center Casting ageung CNC BTMC-2505

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-2505 Tabél: 5000 * 2300mm X / Y / Z Travel Axis: 5000/2700 / 1000mm Lebar Gantry: 2700mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 30kw Gantry kolom ganda CNC millingcenterBTMC-2505 Struktur alat mesin dianalisis sareng ANSYS dina sadaya tahapan ti desain yayasan pikeun ngajamin mesin kontinyu gancang sareng presisi tinggi. Tés simulasi pikeun deformasi dihasilkeun nalika pusat ...
  • High Precision Double Column Machining Center 1300*2500mm Table Size BTMC-1525

    Pusat Mesin Column Ganda Precision Tinggi 1300 * 2500mm Ukuran méja BTMC-1525

    Ngaran: Gantry Type Double Column Machine Center Nama Model: BTMC-1525 Tabél: 2000 * 1200mm X / Y / Z Travel Axis: 2000/1650 / 800mm Lebar Gantry: 2000mm Spindle Taper: BT50 Speed ​​Rotation: 6000rpm Spindle Motor: 22kw Big tipe sizegantryCNC center machineBTMC-1525 Casting ageung, sapertos meja kerja, ranjang, tihang, cross beam sareng bantal slide, didamel tina keusik résin tingkat tinggi. Rongga bagian jero tina corétan nyaéta struktur susunan komposit sapertos honeycomb. Desainna maju. Al ...
123 Teras> >> Halaman 1/3