• Digital CNC Turning Center Machine 2800rpm Spindle Rotation Speed CKI6140

    Mesin Péngkolan Digital CNC 2800rpm Spindle Rotation Speed ​​CKI6140

    Nami: Cnc Lathe Machine Width Of Guide Rail: 340mm Spindle Motor: 5.5kw Dimension Of Spindle Selang: 70mm Max Panjang workpiece: 750mm Max Ayunan Diaméter Liwat Méja: 420mm Travel Of Lengan: 120mm Max Ayun Diaméter Ngalangkungan Caramel: 230mm Spindle Speed ​​Speed : 2800rpm Taper Of Tailstock Sleeve: MT4 Kualitas luhur china murah datar type cnc metal vertikal mesin bubut CKI-6140 1. Awak mesin dipencét pikeun résistansi anu langkung saé tina abrasi, sareng ningkat stabilitas sareng akurasi. 2. E ...
  • CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    CKH3628 Horisontal CNC Turning Flat Bed CNC Lathe Machine A2-5 Spindle Head Type

    Nami: Ranjang Datar CNC Lathe Machine Spindle Head Type: A2-5 Model: CKH3628 Liwat Spindle Hole: 50mm Max Swing Over Table: 400mm Max Swing Over Carriage: 160mm Max Workpiece Long: 380mm Spindle Speed: 3000rpm / min CKH3628 Horizontal CNC Turning Flat Mesin Ranjang Lathe Mesin A2-5 Spindle Head Type 1. X-axis sareng z-axis ngadopsi Taiwanprecise linear guide rail ti, sareng speed therunning nyaéta 20M / mnt. 2. Kasalahan pitch screw dibales ku interferometer laser, anu tiasa ningkatkeun mesin ...
  • 11kw Spindle Motor Flat Bed CNC Lathe Machine Steel Headstock Gears Included

    11kw Spindle Motor Flat Bed CNC Lathe Machine Steel Headstock Gears Kalebet

    Panjang Processing Max: 1500mm Spindle Motor: 11kw Spindle Speed: 45-950rpm Servo Motor Connection: Direct Drive X Axis Rapid Feed: 6 M / mnt Y Axis Rapid Feed: 8 M / mnt Jangkungna Alat: 25mm Alat Width: 25mm 1500mm Max Processing Panjang Datar Tipe CNC Lathe Machine CKI6163 11KW Spindle Detil gancang: 1. Threading Inci, Metric, Module sareng DP; 2. Ngalaksanakeun pengeboran, ngabosankeun sareng alur nyusun; 3. Masing ku bolos spindle liwat-liang, anu tiasa nahan saham batang di diaméterna langkung ageung; 4. B ...
  • D8/250 Spindle Taper Horizontal CNC Lathe Machine 3 Grades Gear Speed Design

    D8 / 250 Spindle Taper Horizontal CNC Lathe Machine 3 Grades Gear Speed ​​Design

    Nami: Datar Pesanggrahan Mesin Lathe Mesin CKI6150 Kecepatan Spindle: 3 Kelas Kecepatan Gear Max Panjang Workpiece: 3000mm Ngalangkungan Lubang Spindle: 82mm Max Ayun Ngalangkungan Méja: 500mm Max Ayun Ngalangkungan Karéta: 290mm Spindle Taper: D8 / 250 Travel Of Sleeve: 150mm 3000mm workpiece panjang Datar ranjang CNC Lathe Mesin CKI6150-30001. Kakuatan anu luhur, ngalegaan gerbong, cocog pikeun motong beurat2. Opat stasiun listrik alat pos3. Struktur kotak spindle: 3 grade gear speed4. Konfigurasi standar: ma ...
  • 250mm Chuck Flat Bed CNC Lathe Machine , High Speed Computer Controlled Lathe

    250mm Chuck Flat Bed CNC Lathe Machine, Lathe Komputer dikawasa Kacepetan

    Nami: Ranjang Datar CNC Lathe Mesin CKI6150 Spindle: 3 Kelas Gear Speed ​​Chuck: D8 / 250 Ngaliwatan Spindle Hole: 82mm Max Swing Over Table: 500mm Max Swing Over Carriage: 290mm Diaméter of Lengan: 75mm Travel Of Lengan: 150mm 250mm Chuck Flant Bed Mesin Lathe CNC CKI6150 3 Grades Speed ​​Speed ​​Detil gancang: 1. Kakuatan anu luhur, ngalegaan gerbong, cocog pikeun motong2 beurat. Opat stasiun listrik alat pos3. Struktur kotak spindle: 3 grade gear speed4. Konfigurasi standar: lalaki ...
  • Horizontal CNC Turning Center Machine 2000mm  Processing Length For Thread Or Boring

    Mesin Péngkolan Pusat horisontal CNC 2000mm Panjang Ngolah Kanggo Thread Atanapi Ngabosankeun

    Nami: Datar Tipe CNC Lathe Mesin CKI6163 Pusat Turret Jangkungna: 254mm Tailstock Poros Diaméterna: 95mm Tailstock Poros Travel: 250mm Tailstock Taper: MT5 Positioning Akurasi: 0.01 Total Power: 15kw Net Net: 3650 MT5 Tailstock 15KW Total Power Flat Type CNC Lathe Machine CKI6163 2000mm Panjang Panjang Rincian gancang: 1. Mesin CKIseries CNC Lathe nyaéta alat ekonomis, jinis mesin praktis sareng ekonomis.2. Mesin gaduh panggunaan anu lega pisan anu cocog pikeun internal sareng exter ...
  • Manual 15kw Total power Flat Bed CNC Lathe Machine With 3000mm Max Processing Length

    Manual 15kw Total kakuatan Flat Bed CNC Lathe Machine Kalayan 3000mm Max Processing Length

    Ngaran: Datar Tipe CNC Lathe Machine CKI6163 Turret Center Jangkungna: 254mm Tailstock Poros Diaméterna: 95mm Tailstock Poros Travel: 250mm Tailstock Taper: MT5 Positioning Akurasi: 0.01 Total Power: 15kw Net Net: 3650 Joint CKI6163 Flat Type CNC Lathe Machine Max Processing Length 3000mm Detil gancang: modeu chip melengkung 1. mundur, pituduh panggunaan pengerasan ultra-frékuénsi, sahingga mesinna ngagaduhan kaku, akurasi sareng presisi ingetan anu saé.
  • CKI6163 Metal Shaft Computer Controlled Lathe 630mm Max Swing Diameter Over Table

    CKI6163 Metal Shaft Computer Controlled Lathe 630mm Max Ayun Diaméter Liwat Méja

    Diaméter ayun Max Dina Tabél: 630mm MAx Ayun Diaméter Ngalangkungan Gerbong: 350mm Panjang Panjang Workpiece: 1000mm Spindle Motor: 11KW Spindle Head Sareng Spindle Taper: C-11/1: 20 X / Y Axis Max Moving Speed: 6/8 M / mnt Diaméter Selang Spindle: φ105 Deménsi: 3500 * 1500 * 1700mm Datar Pesanggrahan Mesin Lathe Mesin CKI-6163 ◆ Struktur cara pituduh horisontal, casting keusik résin, kaku anu luhur; Pitunjuk cara ngaleungitkeun presisi penggilingan, presisi tinggi, daya tahan. ◆ Sakabeh gearbox ngetik bukaan sp ageung ...
  • Flat Bed CNC Horizontal Lathe Machine , Computerized Lathe Machine 250mm Chuck

    Ranjang Datar CNC Horisontal Lathe Mesin, Mesin Lathe Komputerisasi 250mm Chuck

    Nami: Datar Pesanggrahan Mesin Mesin Lathe CKI6150 Spindle: 3 Kelas Gear Speed ​​Chuck: D8 / 250 Ngalangkungan Liang Spindle: 82mm Max Ayun Ngalangkungan Méja: 500mm Max Ayun Ngalangkungan Gerbong: 290mm Diaméter Lengan: 75mm Perjalanan Sarung: 150mm 250mm Chuck Flant Pesanggrahan Mesin Lathe CNC CKI6150 3 Kelas Gear Speed1. Kakuatan anu luhur, ngalegaan gerbong, cocog pikeun motong beurat2. Opat stasiun listrik alat pos3. Struktur kotak spindle: 3 grade gear speed4. Konfigurasi standar: manual chuck5. Opti ...
  • Resin Sand Casting CNC Turning Lathe Machine  6 Or 8 M / Min Axis Rapid Feed

    Résin Keusik Casting CNC Ngaktipkeun Mesin Bubut 6 Atanapi 8 M / Min Axis Rapid Feed

    Nami: Ranjang Datar CNC Lathe Mesin CKI6150 Max Ayun Ngeunaan Méja: 500mm Max Ayun Ngalangkungan Gerbong: 290mm X / Z Axis Rapid Feed: 6/8 M / mnt Servo Motor Connection: Direct Connection Tool Height: 25mm Tool Width: 25mm Tailstock Shaft Taper : MT5 MT5 Tailstock Taper Flant Type CNC Lathe Machine CKI6150 Connection Direct Servo Motor Detil gancang: 1. CKI6150 / 1000/1500/2000 CNC lathes mangrupikeun produk pembaruan anu biasa pikeun mesin bubut CNC dina pasaran. Dibandingkeun sareng mesin bubut CNC biasa, aranjeunna utamina ...
  • 75mm Tailstock Shaft  Flat Bed CNC Lathe Machine ,  Large CNC Centre Lathe

    75mm Tailstock Shaft Datar Pesanggrahan Mesin Mesin Lathe, Badag CNC Center Lathe

    Nami: Datar Pesanggrahan Mesin Mesin Lathe CKI6150 Turret Center Jangkungna: 145mm Tailstock Poros Diaméterna: 75mm Tailstock Poros Travel: 150mm Tailstock Poros Taper: MT5 Positioning Akurasi: 0.01mm Power: 10kw / h Beurat Net: 2300kg 75mm Tailstock Shaft Diameter Flant Type CNC Lathe Mesin CKI6150 Detil gancang: 1. Ngadopsi sistem 980TDI CNC, sajaba ti panganteur tradisional RS-232, éta ogé ngadukung transmisi disk U, nyepetkeun kagancangan transmisi program; operasi abdi ...
  • Automated CNC Lathe Milling Machine 70mm Through Spindle Hole With Waterproof Metal

    Mesin Penggilingan CNC Lathe otomatis 70mm Ngaliwatan Liang Spindle Kalayan Logam Tahan Cai

    Nami: Mesin Ranjang Datar CNC Lathe Mesin CKI6140 Spindle: Variabel Speed ​​Spindle Head: A2-6 Ngalangkungan Lubang Spindle: 70mm X Axis Travel: 6 M / mnt Z Axis Travel: 8 M / mnt Diaméter Lengan: 65mm Travel Of Lengan: 120mm 70mm Ngaliwatan Spindle Hole Flant Bed CNC Lathe Machine CKI6140 Kalayan Tailstock Detil Gancang: 1. Ngadopsi struktur ranjang integral. Ujung nahan cai anu luhur ngajantenkeun kaku tina sadaya alat mesin saé pisan sareng alat mesin gaduh performa tahan cai anu kuat. Anu ...
12 Teras> >> Halaman 1/2