Mesin Ngaleupaskeun Éléktrik

  • Custom Input Rated Power EDM Spark Erosion Machine With 150 * 350mm Magnet Chuck

    Masukan Input Dipeunteun Daya EDM Spark Erosion Machine Sareng 150 * 350mm Magnet Chuck

    Model: CNC1470N Travel Tabel: 1400 * 700 * 500mm Ukuran Wadah Minyak: 2250 * 1300 * 650mm Ukuran méja: 1500 * 900mm Max. Beban Kepala Eletrode: 400kgs Beurat Bersih: 8000kg 1000 * 600 * 450mm méja perjalanan mesin CNC EDM pikeun ngolah kapang CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior khusus, nganggo desain PCB pikeun umur palayanan anu diperpanjang, operasi anu aman sareng perawatan gampang. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. PC tahan-gesekan ipis ...
  • Good Stability  Three Axis ZNC EDM Machine With 200kg Max Load Of Electrode Head

    Stabilitas Alus Mesin tilu Axis ZNC EDM Kalayan 200kg Max Load Of Electrode Head

    Ukuran méja: 1050 * 600mm Éléktroda Kepala: 400mm Max Beban Kepala Éléktroda: 200kg Ukuran Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 630kg Beurat Bersih: 2950kgs Model: ZNC-650 Méja Perjalanan: 650 * 550 * 250mm Maksimum Méja: 2000kg Kualitas stabil sareng dipercaya mesin ZNC540 debit listrik pikeun ngolah kapang 1. Langkung ti dua puluh taun pangalaman produk industri 2. Sadaya modél ISO9001: 2015 3. Réputasi luhur di dunya 4. Layanan propésional sareng téknologi ngadukung harga 5. Kompetitif sareng bette ...
  • High Cutting Speed ZNC Wire Cut EDM With Electric Cabinet  300 * 200 * 180 Mm

    Kacepetan Cutting Tinggi ZNC Kawat Cut EDM Kalayan Kabinet Listrik 300 * 200 * 180 Mm

    Nami: ZNC EDM Die Sinking Machine Ukuran méja: 600 * 300mm X / Y / Z Axis Travel: 300 * 200 * 180 Mm Electrode Head: 180mm Max Load Of Table: 1200kg Curret: 50A Net Weight: 1500kg Controller Axis No .: Z Axis Control Current 50A Cutting Speed ​​ZNC EDM Die Sinking Machine Table Size 600 * 300mm1. Kanggo 50A controller, éta ngagaduhan 19 léngkah, Rupa-rupa cara mesin anu tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan anu béda. input ayeuna, c ...
  • Metal Cutting CNC EDM Machine Stability CNC Spark Sinker EDM Machine CNC50G

    Metal motong CNC EDM Mesin Stabilitas CNC Spark Sinker EDM Machine CNC50G

    Modél: Ukuran méja CNC-50G: 850 * 450mm Ukuran Wadah Minyak: 1370 * 720 * 450mm X / Y / Z Travel Axis: 500 * 400 * 300mm Max.load Of Electrode Head: 150kg Max.load Of Table: 1800kg Net Beurat: 2500kg Dimensi: 2300 * 2770 * 2650mm Efisiensi eunteung mesin sékrési listrik CNC-50G pikeun ngolah kapang 1. Struktur awak mesin kalayan corétan canggih tina résin keusik ngagentos ngagentos. 2. Ngadopsi desain CAD presisi sareng struktur pigura presisi tinggi. 3. X, gerakan poros Y permukaan sareng "TU ...
  • JOINT ZNC Micro Wire EDM Machine Die Sinking Making Metal Molds ZNC-700

    GABUNG Mesin ZNC Micro Kawat EDM Maot Tilelep Nyiptakeun Cetakan Logam ZNC-700

    Model: ZNC-700 X / Y / Z Travel Axis: 700 * 550 * 250mm Ukuran Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 630mm Ukuran méja: 1050 * 600mm Max. Beban Tabél: 2000kgs Beurat Bersih: 2950kg Éléktroda Kepala: 380mm Diménsi: 2000 * 1710 * 2360mm Mesin Pembuangan Listrik ZNC-700 1. Gaduh fungsi salaku Level Monitoring Otomatis, Detektor seuneu-beureum Infra, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik sentral. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur 3. Withpositive-négatip switch fu ...
  • Ultra Fine Surface Procssing CNC EDM Machine 700*400mm Table Size CNC450

    Ultra Fine Surface Procssing CNC EDM Machine 700 * 400mm Ukuran méja CNC450

    Modél: Ukuran méja CNC-40G: 700 * 400mm Ukuran Wadah Minyak: 1130 * 710 * 450mm X / Y / Z Axis Travel: 400 * 300 * 300mm Max.load Of Electrode Head: 620kg Max.load Of Table: 1000kg Net Beurat: 2000kg Dimensi: 2050 * 2530 * 2400mm Kekecapan eunteung mesin pembuangan listrik CNC-40G pikeun ngolah kapang 1. Mantep pikeun kapang precidion ultra luhur sareng bagian pamrosésan. 2. U-kelas procssing permukaan ultra-rupa kualitas luhur, rugi handap, bérés tinggi. 3. Dipaké pikeun ngolah bagian melengkung kompléks, presisi ...
  • HIgh Accuracy Industrial Spark Erosion Machine 17000 Kilograms Net Weight

    HIgh Akurasi Spark Erosi Industri 17000 Kilogram Beurat Bersih

    Model: CNC2590N Travel Travel: 2500 * 900 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3800 * 1800 * 650mm Ukuran méja: 2700 * 1200mm Max. Beban Tabél: 10000kgs Beurat Bersih: mesin 17000kg CNC EDM CNC2590N 1. Gaduh fungsi salaku Level Monitoring Otomatis, ngadeteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Fungsi anti gelut ogé tiasa ditambihan ...
  • 3890 * 4400 * 3580mm Electronica EDM Machine High Cutting Processing Speed

    3890 * 4400 * 3580mm Electronica EDM Mesin Kacepetan Ngolah Tinggi

    Model: CNC1880N Travel Travel: 1800 * 800 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3000 * 1500 ** 650mm Ukuran méja: 2000 * 1000mm Max. Beban Tabél: 6500kgs Beurat Bersih: 13000kg mesin CNC EDM CNC1880N 1. Gaduh fungsi sapertos Tingkat Monitoring Otomatis, Deteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur, sareng karugian low éléktroda 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Anti ngalawan ...
  • Automatic CNC EDM Machine 4340 * 4900 * 3590mm With 8000kgs Max Load Of Table

    Mesin CNC EDM Otomatis 4340 * 4900 * 3590mm Kalayan 8000kgs Max Load Of Table

    Model: CNC2110N Travel Travel: 2300 * 900 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3500 * 1800 * 650mm Ukuran méja: 2500 * 1200mm Max. Beban Tabél: 8000kgs Beurat Bersih: 15000kg mesin CNC EDM CNC1880N 1. Gaduh fungsi sapertos Tingkat Monitoring Otomatis, Deteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur, sareng karugian low éléktroda 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Anti gelut ...
  • Three Axis CNC EDM Machine , 2000 * 1300 * 700mm Oil Container EDM Cutting Machine

    Tilu Axis Mesin CNC EDM, 2000 * 1300 * 700mm Mesin Wadah Minyak EDM Mesin motong

    Model: CNC1260N Travel Travel: 1200 * 600 * 450mm Ukuran Wadah Minyak: 2000 * 1300 * 700mm Ukuran méja: 1250 * 800mm Max. Beban Kepala Eletrode: 300kgs Beurat Bersih: 5500kg Tilu Sumbu Mesin CNC EDM, 2000 * 1300 * 700mm Minyak Wadahna EDM Mesin motong 1. Kakuatan luhur, presisi tinggi, kualitas luhur. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. sadaya aksésoris listrik ngagaduhan fungsi anu saé sareng kualitas 4. Kanggo jero tetep henteu robih, janten ...
  • 2000L Capacity  CNC EDM Machine ,  Industrial PC Controller Electric Spark Machine

    2000L Kamampuh Mesin CNC EDM, Mesin PC Controller Electric Spark Machine

    Model: CNC850N Travel Travel: 800 * 500 * 400mm Tipe Modél: Ukuran Mesin CNC EDM Tina Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 600mm Ukuran méja: 1000 * 600mm Max. Beban Kepala Eletrode: 200kgs 1000 * 600mm Ukuran méja mesin EDM CNC850N kalayan industri PC pengendali 1.kabéh modél modél mesin anu tiasa cocog sareng sarat konsumén anu béda. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. Otomatis ngitung, bolong sareng pangaturan - Kanggo umum mesin, ...
  • Automatic Spark Erosion CNC Sinker EDM With 2300 * 2770 * 2650mm Dimension

    Otomatis Spark Erosion CNC Sinker EDM Kalayan 2300 * 2770 * 2650mm Diménsi

    Model: CNC540N Table Travel: 500 * 400 * 300mm Tipe Model: CNC EDM Machine Size Table: 800 * 450mm Max Load Of Table: 1800kgs Max Load Of Electrode Head: 150kgs otomatis Spark Erosion CNC Sinker EDM With 2300 * 2770 * 2650mm Dimension 1 .Rupa-rupa cara mesin anu tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan anu béda. 2. kaku pisan anu saé ku nuhun kana struktur méja tetep anu dumasar kana kampak tiasa mandiri dina pangrojong. 3. Otomatis ngitung, bolong sareng penyesuaian - Kanggo genera ...
12 Teras> >> Halaman 1/2