• Turret Milling Machine , 3E Knee Type Milling Machine,ram turret milling machine,step speed

    Turret Milling Machine, 3E Knee Type Milling Machine , ram turret milling machine , laju léngkah

    Diménsi: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0.005mm Max.jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Beurat Net: 1280kg Nami: Turret Milling Machine 1. Harga murah kalayan kualitas anu saé.2. Kasabaran spindle: 0.005mm.3. Kepala panggilingan ngadopsi motor 3HP, 16 léngkah sirah katrol gancang, sirah speed variable nyaéta opsional.4. Bagéan Taiwan dirakit di Cina.5. Cara pituduh treble treowtail diadopsi dina tilu sumbu, janten gampang pikeun ngarobih sareng ngalereskeun.6. Cocog sareng appli rumah tangga ...
  • Metal Manual Heavy Duty Vertical Milling Machine Household Appliances 1750kgs

    Manual Manual Tugas beurat Vertical Milling Machine Peralatan Rumah Tangga 1750kgs

    Kecepatan Totusi Spindle: 66-4530rpm Dioperasikeun: Ukuran Méja Manual: 1270 * 254mm Travel (X / Y / Z): 900 * 370 * 360mm Spindle Power: 5HP Processing Type: Peralatan Rumah Tangga Logam Manual Turret Milling Machine 66-4530rpm Pikeun Perkakas Rumah Tangga 5EB Detail Produk1. Squareguideway dina sumbu Y sareng Z dipidangkeun kaku sareng stabilitas anu hadé. 2. Sumbu X nyaéta cara dovetail.3. Diadopsi nguatkeun rion kadua sisi kolom, anu ngajantenkeun mesinna kaku sareng éndah.4. Mesin anu kualitas luhur sareng c ...
  • 1370mm Table Turret Milling Machine , Automated Mold Processing Vertical Turret Mill

    1370mm Méja Turret Milling Machine, Mould Otomatis Ngolah Vertical Turret Mill

    Travel Of Spindle Quill: 127mm Speed ​​Rotation: 80-5440 / (16grades) / 60HZ Ukuran méja: 1370 * 305 * 85mm Travel (X / Y / Z): 720 * 415 * 385mm Spindle Power: 5HP Processing Type: Daily kabutuhan pangabutuh Ngolah 5HP 1370mm Méja Turret Milling Machine Kanggo Kaperluan Harian Sadayana Ngolah kapang 6Rincian Produk1. Squareguideway dina sumbu Y sareng Z dipidangkeun kaku sareng stabilitas anu hadé. 2. Permukaan méja sareng cara pituduh sumbu 3 dikeraskan sareng ground Precision.3. Diadopsi nguatkeun tulang rusuk dina dua sisi ...
  • 4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500*1700*2150mm Dimension 1400kg Net Weight

    4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500 * 1700 * 2150mm Dimension 1400kg Beurat Bersih

    Diménsi: 1500 * 1700 * 2150mm Toleransi Spindle: 0.005mm Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 410mm Kecepatan Spindle: 80-5440rpm Beurat Net: 1400kg Nami: Turret Milling Machine 4E Knee Type Gear Head Milling Machine 1500 * 1700 * 2150mm Dimension 1400kg Beurat Bersih 1. Harga murah kalayan kualitas anu saé.2. Kasabaran spindle: 0.005mm.3. Kepala panggilingan ngadopsi motor 3HP, 16 léngkah sirah katrol gancang, sirah speed variable nyaéta opsional.4. Bagéan Taiwan dirakit di Cina.5. Cara pituduh treble treowtail dianut ...
  • 1270 * 254mm Benchtop Mill Drill Machine R8 Spindle Taper For Household Appliances

    1270 * 254mm Benchtop Mill Bor Machine R8 Spindle Taper Pikeun Perkakas Rumah Tangga

    Ukuran méja: 1270 * 254 * 90mm X / Y / Z Perjalanan: 900/370 / 360mm Max Jarak Antara Spindle Ka Méja: 400mm Perjalanan Spindle Quill: 127mm Kecepatan Rotasi Spindle: 80-5440rpm (16 Gelar) / 60HZ Spindle Taper: R8 (NT30) Motor Spindle: 3HP Maju Sareng mundur Angle Dengdekkeun: ± 45 ° Sudut Kénca Sareng Katuhu: ± 90 ° Diménsi: 1500 * 1700 * 2150mm Beurat Bersih: 1500kgs X sumbu jalan deovetail Y / Z sumbu jalan pasagi 1270 * 254mm méja Taiwan bagian léngkah speed economiclal mesin panggilingan 4EB 1. Harga murah kalayan buka ...
  • 0.005 Spindle Tolerance Vertical Turret Milling Machine For Daily Necessities Mold Processing

    0,005 Spindle Tolerance Vertical Turret Milling Machine Kanggo Kaperluan Sapopoé Ngolah kapang

    Kaayaan: Tegangan Anyar: Kakuatan Kebutuhan Palanggan: Warna 5HP: Toléransi Spindle buatan Custom: 0,005 X / Y / Z Perjalanan: 1000/385 / 340mm Spindle Taper: Kecepatan Spindle NT40: 80-5440 / (16 Kelas) 60HZ Ukuran méja: 1370 * 280 * 90mm Garansi: 1 Taun Diemension: 1600 * 1750 * 2200mm Beurat Net: 1750kg harga mesin turret panggilingan mesin 5EA NT40 spindle Taiwan bagian panggilingan sirah 1370 * 280mm méja jamur pengolahan kapang 1. Harga murah kalayan kualitas saé 2. Bagian Taiwan dirakit di Cina 3. Spindle tol ...
  • ISO30 / R8 Spindle Turret Milling Machine With 0.005mm Tolerance Automated

    ISO30 / R8 Spindle Turret Milling Machine Kalayan 0,005mm Toleransi Otomatis

    Dipeunteun Kakuatan: 2.2kw Spindle Toleransi: 0.005mm Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 400mm Speed ​​Spindle: 80-5440rpm Spindle: R8 / ISO30 Nami: Turret Milling Machine ISO30 / R8 Spindle Turret Milling Machine 3E 2.2kw Spindle Dinilai Power 0.005mm Toleransi Spindle Pelayanan kami: 1. Salami jaman garansi ieu, upami aya anu lepat sareng mesin panggilingan turret, kami tanggel waler pikeun nyayogikeun proyék pikeun méréskeun masalah ieu paling gancang, sareng ngabantosan konsumén pikeun ngahanca produk ...
  • High Rigidity Industrial Milling Machine 2.2KW Power With Long Service Life 1370 * 280mm

    Kakuatan Tinggi Mesin Penggilingan Industri 2.2KW Kakuatan Sareng Long Service Life 1370 * 280mm

    Daya Anu Dipeunteun: 2.2KW Spindle Tolerance: 0.005mm Max. Jarak Ti Spindle Sareng Tabel: 460mm Spindle: R8 / NT30 Nami: Turret Milling Machine Spindle Speed: 80-5440 (16 Grand) / 60HZ 1370 * 280mm 3HP / R8 Taiwan Bagian Léngkah Speed ​​Spindle Turret Milling MachineRincian Produk1. Mesin panggilingan turret universal kami seueur dianggo pikeun alat-alat rumah tangga, pangolahan kapang kabutuhan sadidinten, pikaboseneun di ampir unggal nagara di panjuru dunya kusabab kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif. Luhur ...
  • 3HP/R8(NT30) Taiwan parts step speed Vertical Turret Milling Machine , 1270*254mm table

    3HP / R8 (NT30) Taiwan bagian léngkah speed Vertical Turret Milling Machine, méja 1270 * 254mm

    Kecepatan Totusi Spindle: Modél 80-5440rpm: Ukuran méja 4E: 1270 * 254mm Wisata (X / Y / Z): 900 * 395 * 340mm Spindle Power: 3HP Spindle Tolerance: 0.005mm 3HP Taiwan Bagian Vertical Turret Milling Machines 900 * 395 * 340mm perjalanan 4E Rincian Produk1. Cara pituduh Dovetail diadopsi dina sumbu X sareng Z, sareng sumbu wayon Y pasagi.2. Bagéan Taiwan dirakit di Cina.3. Diadopsi nguatkeun rion kadua sisi kolom, anu ngajantenkeun mesinna kaku sareng éndah.4. Cocog sareng prosés kapang kabutuhan sadidinten ...
  • 1270*254mm High Rigidity Turret Milling Machine With Dovetail Way X Z Axis

    1270 * 254mm Rigidity High Turret Milling Machine Ku Dovetail Way XZ Axis

    Kecepatan Total Spindle: 80-5440rpm X Sareng Z Axis: Ukuran Dovetail Way Tabel: 1270 * 254 * 90mm Max. Jarak Antara Spindle Sareng Tabel: 400mm Spindle Power: 3HP Name: Turret Milling Machine 1270 * 254mm Table Turret Milling Machine 4E X Sareng Z Axis Dovetail Way Detail Produk1. Mesin panggilingan turret universal kami seueur dianggo pikeun alat-alat rumah tangga, pangolahan kapang kabutuhan sadidinten, pikaboseneun di ampir unggal nagara di panjuru dunya kusabab kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif.2 ....