Sejarah Pangwangunan

1995-2005 jaman perintis

Sejarah Pangwangunan

1995
1997
2001
2002
2003
2004
2005
1995

Didirikeun di distrik Shenzhen Shekou dina bulan Désémber

1997

Aplikasi mérek gabung pikeun pendaptaran

Ngembangkeun mesin seri panggilingan presisi VA

2001

Kantor pusat perusahaan dipindahkeun ka 5 # Fumin IND. Daérah, Pinghu Town, Kacamatan Longgand, Kota Shenzhen, PR CHINA.

Aplikasi mérek dagang "GOINT" kanggo pendaptaran

Runtuyan mesin grinding Surface anu dikembangkeun 

2002

Mesin lulus panarimaan asing, ékspor angkatan munggaran mesin panggilingan konvérsi frékuénsi luhur kana pasar Brasil. Buka bisnis pasar internasional.

2003

Ngadegkeun hubungan koperasi sareng Institut Téknologi Nanjing, sakola kejuruan Guangzhou Baiyun, sareng anu sanésna, sareng neundeun pondasi kolam renang bakat pikeun pamekaran mesin CNC.

Luluskeun sertifikasi ISO 9001, produksi kami kana jalur manajemen kualitas.

Modél mesin panggilingan CNC anu dikembangkeun, lebetkeun bidang produk mesin CNC.

2004

Ngawangun pabrik énggal.

Produk kami diékspor ka Argentina, Jepang sareng Asia Tenggara.

2005

Dipindahkeun kana 8000 ngawangun pabrik anyar di Distrik Industri Fumin, ngamimitian usaha kadua.
Ngaliwatan sertifikasi CE perusahaan CCQS UK, produk mesin panggilingan kami diékspor ka pasar Éropa
Sukses dikembangkeun pusat mesin nangtung

Mangsa Évolusi 2006-2015

2007
2008
2009
2010
2011
2012
2014
2015
2007

 Dileler salaku Top 100 perusahaan dina industri manufaktur mesin motong logam

Pusat mesin CNC parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng ékspor ka pasar Éropa sacara ageung.

2008

Ngadegkeun délta walungan Yangtze sareng daérah pamasaran kalér sareng nyetél cabang di Suzhou sareng kantor-kantor di Qingdao, Shanghai, Tianjin sareng tempat-tempat sanés.

Dilélér "Sapuluh Merek Terkenal Cina ngeunaan Mesin Mesin Penggilingan"; Mesin panggilingan JOINT parantos janten pasar anu dikenal produk mérek terkenal di dunya

2009

Ngadegkeun daérah pamasaran barat, nyetél kantor di Wuhan

Lulus ulasan ISO sareng pembaruan pembaruan sertipikat, sareng suksés kéngingkeun sertipikat ISO 9001: 2008

2010

Ningkatkeun produksi sareng rohangan kantor 2700

Ngadegkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng lembaga riset Shenzhen Tsinghua

2011

Anhui Propinsi Joint mesin calakan co., Ltd. parantos didirikeun, ngaliput 70,000kalayan skala ageung sareng pangwangunan pepelakan modéren.

2012

Pabrik Anhui kana produksi, duka kali kapasitas produksi perusahaan

2014

Aktip damel babarengan sareng tinjauan taunan bertéknologi tinggi nasional sareng ningkatkeun ngagentos bijil, hasil

Kengingkeun sertifikasi perusahaan teknologi tinggi nasional.

mimiti pamekaran produk industri bagian, ngagedéan pasar pamrosésan bagian

2015

Ngaliwatan tinjauan ISO sareng pembaharuan sertipikat sareng pembaruan, kami parantos hasil kéngingkeun sertipikat iso9001: 2008.

JOINT dilélér salaku mérek terkenal sohor.

11 Désémber 2015, ulang taun ka-20 ngadegna GABUNG.

2016-2018 Tahap wirausaha kadua

2016
2018
2016

"GABUNG" dilélérkeun salaku mérek dagang terkenal propinsi Guangdong.

Siapkeun Shenzhen Joint Technology Co., LTD.,, Pokus kana pamekaran sareng integrasi robot téknologi sareng calakan produksi alat-alat CNC.

Dileler salaku perusahaan "Top 100 inovatif" sareng perusahaan inovatif anu luar biasa di Propinsi Anhui

Dileler salaku "mesin Shenzhen 30 taun produk patokan peralatan calakan".

Anhui JOINT dilélér salaku "perusahaan teknologi tinggi nasional".

2018

Kompetisi kaahlian dunya ka-45 ditunjuk peralatan khusus.

JOINT Co., Ltd resmi didaptarkeun dina "dewan tilu anyar". Kode saham: 873038.

Wakil walikota kota Guigang propinsi Guangxi ngadatangan perusahaan kami pikeun pamariksaan sareng pitunjuk.