Kauntungan inti

Téknologi panyalindungan bagian konci

q1

"GABUNGAN" leungeun baju panyalindungan patén éksklusif, tahan cai sareng slag buktina, ningkatkeun kahirupan bantalan

q2

Sumbu panyalindungan sumbu X / Y Multi-lapisan desain, hindarkeun slag kana, ningkatkeun pituduh-cara linier, hirup sekrup

q3

Perlindungan tirai hawa otomatis Spindle, sareng panyalindungan panutup pelindung anu ketat, nyegah pamrosésan chip beusi, motong cairan kana spindle

q4

Ngarobih panyalindungan hawa niup alat, nyegah noda wadah alat tina lebet bantalan spindle nalika ngarobah alat.

Téknologi alat ATC Anti-tabrakan

h

● Nyetél sistem deteksi induksi Multi-tahap, nyegah posisi parobihan ngarobah  

● PLC Nyetél deteksi fungsi peringatan dini, nyegah salah pilih alat ku salah

● Perlindungan Cover ATC, hindarkeun saklar induktif, komponen motor jsb listrik anu kaganggu atanapi rusak

● Kontrol circuit setting electromagnetism anti-interface function, mastikeun sinyal transmisi anu stabil 

Téknologi kompénsasi naékna suhu pikeun bagian transmisi

● Bagian ngageser kalayan beban bear, gesekan kecepatan tinggi ngahasilkeun panas, nyababkeun sekrup, casting, spindle ngalegaan, ngadamel posisi mesin akurasi kasalahan

● "GABUNG" Téknologi kolot ekslusif, netepkeun suhu anu ningkat kompensasi otomatis dina kontrollor, Kanggo VMC1270 sareng model VMC1270 saluhureuna, aranjeunna gaduh paningkatan anu signifikan dina presisi pikeun kapang pamrosésan anu lami,

y

Deteksi presisi tilu sumbu sareng ningkatkeun téknologi

● Laser sareng deteksi alat presisi tinggi sanésna, digabungkeun sareng pangaluyuan tés pangolahan,

● Tilu sumbu gerak sumbu kanggo kompensasi anu akurat.

● Tilu téknologi deteksi beban sumbu, mastikeun operasi lancar tina tilu sumbu

Ngolah pangaluyuan data kinerja sareng téknologi paningkatan

● Sistem Fanuc sareng Mitsubishi nyetél fungsi peunteun akurasi, sarat pamrosésan anu béda tiasa dipilih pikeun ngahontal pangaruh pamrosésan anu optimal kalayan gampang sareng gancang.

● Gabung sareng tim aplikasi R&D parantos diuji numutkeun syarat pamrosésan pelanggan kanggo waktos anu lami, sareng basis data anu akumulasi tiasa nyayogikeun palanggan pikeun ngoptimalkeun data dina kaayaan kerja

r

Pangabisa khusus gancang pikeun pusat mesin

● Analisis struktur strukturna sareng téknologi desain dugi ka adaptasi sareng palanggan's syarat pamutahiran kinerja anu béda

● Ngadopsi langkung ti 10 jinis kotak spindle, kolom, dasar, méja modul perakitan, tiasa gancang ngaréspon pasar ukuran anu béda, presisi sareng lemes, sarat produk khusus.

● parusahaan parantos ngadegkeun ranté produk inkubasi gancang casting, pamrosésan, komponén konci, téknologi R & D, rakitan sareng tés, pikeun minuhan palanggan'syarat s pikeun kustomisasi gancang.

01
02
03

Inspéksi workpeices sareng téknologi koréksi

yu

● Inggris Renishaw usik presisi, ukuran bahan pamariksaan, sistem sacara otomatis menerkeun posisi pikeun ngawujudkeun penjepitan gancang tina karya.

● Probe pangulangan presisi: 0,001mm

Sistem QC

Quality-control-system2

Kualifikasi sareng ngahargaan

1.8 Hak cipta inteléktual sareng 5 patén-patén

2. merek milik JOINT, NC-JYD parantos janten tanda terkenal sareng kualitas luhur dina mesin mesin Cina.

3. Ti 2004 dugi ka 2007, kami parantos dikabulkeun ku "Top 100 Alat Mesin motong Logam" di Cina.

4. Dina 2011, kami parantos dikabulkeun salaku "Kelas Nasional HI-Tech Enterprise".

5. Kami parantos ngenalkeun ISO9001: 2008 taun 2009.

6. Mesin panggilingan nangtung vertikal, mesin panggilingan tipe tuur NC sareng pusat mesin nangtung sareng mesin grinding permukaan parantos kéngingkeun sertipikat CE anu diwartosan ku CCQS.

jj
9334a9692922c89e66567ec06fb3fdc
501ccf2251d037adc0f4edce2a21c52
71e3d79125afd03d792fd5058876a68
f020d79a7095695d8e7c07847c5015f
6a8a4ab17d6c6e7937420cd79e71e9a
11a089ba4262b207ed175fd9319b556