Puseur Mesin nangtung vertikal

  • X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine 20KVA Power VMC1160L

    X Axis 1100mm Travel nangtung Mesin CNC 20KVA Power VMC1160L

    Ukuran méja: 1300 * 650mm Wisata: 1100 * 600 * 750mm Jarak Antara Spindle Sareng méja: 110-860mm T-Slot: 5-18-122 Torsi Max Spindle: 52.5NM 3 Sumbu Torsi: 20NM Total Kapasitas Listrik: 20KVA Beurat: 7500kg X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Pikeun Bagian Ngolah 20KVA Power Produk pitur: 1. Base, blok geser, bangku kerja, kolom vertikal, kotak spindle sareng bagian dasar anu utami anu ngadopsi beusi tuang kualitas luhur. 2. Pitunjuk sumbu X, Z, Y nyaéta palastik segi opat gu ...
  • Y Axis 600mm Travel Vertical Machine Center BT40 Holder VMC1160L

    Y Axis 600mm Travel vertikal Mesin Center BT40 Holder VMC1160L

    X Axis Travel: 1100mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 750mm Max Load: 1000kg Spindle Rotation Speed: 40-8000rpm Positioning Accuracy: 0.01 / 0.008 / 0.008 Rapid Feed: 30/30/18 M / mnt Tipe Holder: BT40 X Axis 1100mm Travel Vertical CNC Machine Pikeun Bagian Ngolah 20KVA Power Produk Fitur: 1. Kalayan speed tinggi, akurasi sareng kaku ogé sistem stabil ningkatna sistem spindle 2. Super grade lubricating grease pikeun spindle bearings mastikeun umur panjang jasa na 3. Spin .. .
  • Three Axis CNC Machining Center Automatic Chip Control With Multiple Operations

    Tilu Axis CNC Machining Center Otomatis Chip Control Kalayan Sababaraha Operasi

    Ngaran: V85P CNC Machine Center Ukuran méja: 1000 * 550mm X / Y / Z Travel Axis: 800/500 / 500mm Z Axis Travel: 500mm Ball Screw Size: 3616 Guide Way: 35 Rapid Feed: 36/36/30 M / min Max beban: 600kg BT40 45 ° 140mm Spindle Vertical Machining Center Fanuc β Motor 0i-MF System System description 1. Vertical CNC milling machine V85P utami dianggo upami bagian-ukuran sedeng sareng kapang, bahan damel dina perlengkapan tiasa janten parantosan tina panggilingan, pangeboran, mesin boring jsb. 2. mesin ieu ca ...
  • BT50 Spindle Taper Vertical Machine Center Automatic Metal Machining VMC-1160L3

    BT50 Spindle Taper nangtung Mesin Pusat Otomatis Logam Mesin VMC-1160L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 30/30/30 M / mnt Cutting Feed: 10 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1200 * 600mm Spindle Taper: BT50 Tilu sumbu bola linier wayCNC Mesin Center VMC1160L3 VMC-1160L3 kalayan ngaoptimalkeun desain struktur awak mesin gaduh kaunggulan dina ngolah éfisién, ngolah presisi sareng mulus finish tina prosés permukaan permukaan anu melengkung, tiasa seueur dilarapkeun ka produk 3C, bagian khusus Otomatis .. .
  • 8m/min Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine For Molds VMC-1260L3

    8m / mnt Cutting Feed High Precision CNC Milling Machine Pikeun Cetakan VMC-1260L3

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 700mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 24/24/18 M / mnt Cutting Feed: 8 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Three axis ball way linear LineCNC Machine Center VMC1265L3 VMC-1260L3 ngadopsi diimpor ti Jepang (mitsubishi fanuc) atanapi sistem kontrol sareng set servo drive lengkep sareng motorna, sadar hubungan tilu-sumbu anu tiasa diterapkeun pikeun prosés anu rumit dina pamrosésan syarat akurasi tinggi . Prosesin utama ...
  • Big Size VMC 3 Axis Cnc Vertical Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    Ukuran ageung VMC 3 Axis Cnc vertikal Machining Center BT40 CNC Milling L3 Series

    X Axis Travel: 1200mm Y Axis Travel: 700mm Z Axis Travel: 650mm X / Y / Z Axis Rapid Feed: 20/20/15 M / mnt Cutting Feed: 10 M / mnt Kecepatan Spindle: 8000rpm Ukuran méja: 1360 * 700mm Spindle Taper: BT50 Tilu sumbu bola linier wayCNC Mesin Center VMC1270L3 mesin séri L3 dirancang dumasar kana pamrosésan anu gancang sareng kaku, anu nyayogikeun jaminan pikeun produksi masal bagian, akurasi ngolah sareng efisiensi ngolah maksimum, kombinasi Modular tina panyabutan chip épisiénsi tinggi, gancang .. .
  • High Speed Vertical CNC Machine , 2.5s Tool Change Computerized Milling Machine

    Kacepetan Mesin Vertikal CNC, Alat 2.5s Ngarobih Mesin Penggilingan Komputerisasi

    Nami: Efisiensi Tinggi Cnc Machine Center Worktable: 900 * 480mm X Axis Travel: 800mm Y Axis Travel: 600mm Z Axis Travel: 600mm T Slot: 4-18 * 100 Waktos Alat Parobihan: 2.5s Max Load: 500kg High Speed ​​Vertical Machining Pusat VMC H86 2.5s Parabot Parobihan 24 Alat ATC Jéntré gancang: 1. Dua konfigurasi mesin sayogi. Salah sahijina nyaéta cara linier diterapkeun dina sadaya tilu raksasa X, Y sareng Z; anu sanésna nyaéta cara linier anu diterapkeun dina sumbu-X sareng sumbu-Y, sérectangular atos s ...
  • High Precision CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Table Size And 10000rpm Spindle

    Precision High CNC Vertical Milling Machine 900 * 480 Ukuran méja Sareng 10000rpm Spindle

    Ngaran: Speed ​​High High Precision VMC Travel: 800 * 600 * 600mm Ukuran méja: 900 * 480mm Spindle: BT40 10000RPM T Slot Of Table: 4-18 * 100 Rapid Feed: 48/48/48 M / mnt Cutting Feed: 15 M / mnt Akurasi Posisi: 0,006mm Kecepatan Tinggi Mesin presisi Tinggi Vertikal Pusat BT40 10000rpm Spindle jéntré Gancang: 1. Desain mesin awak kolom tambahan sareng kolom kolom, presisi tinggi sareng corétan silang kakuatan tinggi pikeun mastikeun kaku anu tinggi sareng responsif dinamis gancang tina mesin , sareng ogé asup ...
  • H86 Large CNC Milling Machine , High Speed CNC Milling Machine 15m/Min Cutting Feedrate

    H86 Mesin panggilingan CNC ageung, Mesin Penggilingan CNC Kacepetan 15m / Min Cutting Feedrate

    Model: H86 Travel: 800 * 600 * 600mm Jarak Antara Spindle Sareng Tabel: 120-720mm Laju Gancang: 48/48/48 M / mnt Jarak Antara Spindle Sareng Kolom: 650.5mm Cutting Feedrate: 15 M / mnt Vertical MachineCenter High Accuracy High Speed ​​H86 H86 machinecenter vertikal ngadopsi sistem kontrol impor Jepang (Mitsubishi atanapi Fanuc) sareng supir servo sareng motor na, sadar hubungan tilu sumbu. Laju ngaleungitkeun bahan sakitar 1,5 kali dibanding mesinCNC konvensional, ...
  • Automatic Vertical CNC Machine , 24 Tools Arm Type CNC VMC Milling Machine

    Mesin CNC nangtung nangtung, 24 Alat Pakakas Tipe CNC VMC Milling Machine

    Ngaran: Speed ​​Center Cnc Machine High Spindle: BT40 45 ° ATC Type: Arm Type Tool Magazine With 24 Tools Dimension: 2300 * 3145 * 2800mm Max Load: 500kg Spindle Motor: 7.5kw Spindle Rotation Speed: 10000/12000 / 15000rpm Distance Antara Spindle Sareng Tabel: 120-720mm Kecepatan Tinggi Vertikal Mesin Pusat CNC 24 alat jinis alat majalah jéntré gancang: 1. Desain mesin awak sareng kolom anu langkung lega, nguatkeun palang casting pikeun mastikeun kaku sareng responsif dinamis gancang tina mesin ...
  • Fully Enclosed Cover Vertical CNC Machine H86A 5500 Kilograms High Efficiency

    Pinuh Ditutup Cover Vertikal Mesin CNC H86A 5500 Kilogram Kekecapan Tinggi

    Nami: Efisiensi Tinggi Cnc Machine Center H86A Travel: 800/600 / 600mm Jarak Ti Spindle Ka Méja: 120-720mm Spindle Diameter: 120mm Spindle Speed: 50-10000rpm Spindle Motor: 7.5kw Rapid Feed: 48m / mnt Cutting Feed: 15m / mnt Kekecapan Tinggi 10000rpm 120mm Diaméter Spindle Mesin Vertikal Center H86A Jéntré gancang: 1. Sakabeh beusi tuang ngadopsi jinis kotak sareng struktur tipe umum, anu ningkatkeun stabilitas pusat mesin. Ringan bagéan mindahkeun ngirangan inersia ...
  • Roller Linear Way Vertical Machine Center , Direct Drive Spindle CNC Milling Center

    Roller Linear Way vertikal Mesin Center, Langsung Drive Spindle CNC Milling Center

    Ngaran: Pusat Mesin Cnc Precision Tinggi H86 Spindle Connection: Connection Direct 10000rpm Spindle Taper: BT40-150 Long Nose Direct Connection Spindle ATC Type: 24 Tools Arm Type Tool Magazine Rapid Feed: 48m / min Akurasi: 0.006mm 3 Axis: Roller Linear Guide Jalan Wisata: 800/600/600 3 Axis Roller Linear Way H86 Vertical Machine Center BT40 Direct Drive Spindle Detail gancang: 1. H86 vertikal mesin pusat ngadopsi sistem pengendali Jepang (Mitsubishi atanapi Fanuc) sareng suplemén na ...
123456 Teras> >> Halaman 1/8