• Custom Input Rated Power EDM Spark Erosion Machine With 150 * 350mm Magnet Chuck

    Masukan Input Dipeunteun Daya EDM Spark Erosion Machine Sareng 150 * 350mm Magnet Chuck

    Model: CNC1470N Travel Tabel: 1400 * 700 * 500mm Ukuran Wadah Minyak: 2250 * 1300 * 650mm Ukuran méja: 1500 * 900mm Max. Beban Kepala Eletrode: 400kgs Beurat Bersih: 8000kg 1000 * 600 * 450mm méja perjalanan mesin CNC EDM pikeun ngolah kapang CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior khusus, nganggo desain PCB pikeun umur palayanan anu diperpanjang, operasi anu aman sareng perawatan gampang. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. PC tahan-gesekan ipis ...
  • Metal Cutting CNC EDM Machine Stability CNC Spark Sinker EDM Machine CNC50G

    Metal motong CNC EDM Mesin Stabilitas CNC Spark Sinker EDM Machine CNC50G

    Modél: Ukuran méja CNC-50G: 850 * 450mm Ukuran Wadah Minyak: 1370 * 720 * 450mm X / Y / Z Travel Axis: 500 * 400 * 300mm Max.load Of Electrode Head: 150kg Max.load Of Table: 1800kg Net Beurat: 2500kg Dimensi: 2300 * 2770 * 2650mm Efisiensi eunteung mesin sékrési listrik CNC-50G pikeun ngolah kapang 1. Struktur awak mesin kalayan corétan canggih tina résin keusik ngagentos ngagentos. 2. Ngadopsi desain CAD presisi sareng struktur pigura presisi tinggi. 3. X, gerakan poros Y permukaan sareng "TU ...
  • Ultra Fine Surface Procssing CNC EDM Machine 700*400mm Table Size CNC450

    Ultra Fine Surface Procssing CNC EDM Machine 700 * 400mm Ukuran méja CNC450

    Modél: Ukuran méja CNC-40G: 700 * 400mm Ukuran Wadah Minyak: 1130 * 710 * 450mm X / Y / Z Axis Travel: 400 * 300 * 300mm Max.load Of Electrode Head: 620kg Max.load Of Table: 1000kg Net Beurat: 2000kg Dimensi: 2050 * 2530 * 2400mm Kekecapan eunteung mesin pembuangan listrik CNC-40G pikeun ngolah kapang 1. Mantep pikeun kapang precidion ultra luhur sareng bagian pamrosésan. 2. U-kelas procssing permukaan ultra-rupa kualitas luhur, rugi handap, bérés tinggi. 3. Dipaké pikeun ngolah bagian melengkung kompléks, presisi ...
  • HIgh Accuracy Industrial Spark Erosion Machine 17000 Kilograms Net Weight

    HIgh Akurasi Spark Erosi Industri 17000 Kilogram Beurat Bersih

    Model: CNC2590N Travel Travel: 2500 * 900 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3800 * 1800 * 650mm Ukuran méja: 2700 * 1200mm Max. Beban Tabél: 10000kgs Beurat Bersih: mesin 17000kg CNC EDM CNC2590N 1. Gaduh fungsi salaku Level Monitoring Otomatis, ngadeteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Fungsi anti gelut ogé tiasa ditambihan ...
  • 3890 * 4400 * 3580mm Electronica EDM Machine High Cutting Processing Speed

    3890 * 4400 * 3580mm Electronica EDM Mesin Kacepetan Ngolah Tinggi

    Model: CNC1880N Travel Travel: 1800 * 800 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3000 * 1500 ** 650mm Ukuran méja: 2000 * 1000mm Max. Beban Tabél: 6500kgs Beurat Bersih: 13000kg mesin CNC EDM CNC1880N 1. Gaduh fungsi sapertos Tingkat Monitoring Otomatis, Deteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur, sareng karugian low éléktroda 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Anti ngalawan ...
  • Automatic CNC EDM Machine 4340 * 4900 * 3590mm With 8000kgs Max Load Of Table

    Mesin CNC EDM Otomatis 4340 * 4900 * 3590mm Kalayan 8000kgs Max Load Of Table

    Model: CNC2110N Travel Travel: 2300 * 900 * 600mm Ukuran Wadah Minyak: 3500 * 1800 * 650mm Ukuran méja: 2500 * 1200mm Max. Beban Tabél: 8000kgs Beurat Bersih: 15000kg mesin CNC EDM CNC1880N 1. Gaduh fungsi sapertos Tingkat Monitoring Otomatis, Deteksi seuneu Infra-beureum, alarm jero sareng motong listrik, mendakan titik pusat. 2. Ngadopsi electrocircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur, sareng karugian low éléktroda 3. Gaduh fungsi switch positip-négatip. Anti gelut ...
  • Three Axis CNC EDM Machine , 2000 * 1300 * 700mm Oil Container EDM Cutting Machine

    Tilu Axis Mesin CNC EDM, 2000 * 1300 * 700mm Mesin Wadah Minyak EDM Mesin motong

    Model: CNC1260N Travel Travel: 1200 * 600 * 450mm Ukuran Wadah Minyak: 2000 * 1300 * 700mm Ukuran méja: 1250 * 800mm Max. Beban Kepala Eletrode: 300kgs Beurat Bersih: 5500kg Tilu Sumbu Mesin CNC EDM, 2000 * 1300 * 700mm Minyak Wadahna EDM Mesin motong 1. Kakuatan luhur, presisi tinggi, kualitas luhur. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. sadaya aksésoris listrik ngagaduhan fungsi anu saé sareng kualitas 4. Kanggo jero tetep henteu robih, janten ...
  • 2000L Capacity  CNC EDM Machine ,  Industrial PC Controller Electric Spark Machine

    2000L Kamampuh Mesin CNC EDM, Mesin PC Controller Electric Spark Machine

    Model: CNC850N Travel Travel: 800 * 500 * 400mm Tipe Modél: Ukuran Mesin CNC EDM Tina Wadah Minyak: 1650 * 1100 * 600mm Ukuran méja: 1000 * 600mm Max. Beban Kepala Eletrode: 200kgs 1000 * 600mm Ukuran méja mesin EDM CNC850N kalayan industri PC pengendali 1.kabéh modél modél mesin anu tiasa cocog sareng sarat konsumén anu béda. 2. Nalika mesin ngahontal jero anu dipikahoyong, éta bakal teras dianggo pikeun prosés mesin anu hadé. 3. Otomatis ngitung, bolong sareng pangaturan - Kanggo umum mesin, ...
  • Automatic Spark Erosion CNC Sinker EDM With 2300 * 2770 * 2650mm Dimension

    Otomatis Spark Erosion CNC Sinker EDM Kalayan 2300 * 2770 * 2650mm Diménsi

    Model: CNC540N Table Travel: 500 * 400 * 300mm Tipe Model: CNC EDM Machine Size Table: 800 * 450mm Max Load Of Table: 1800kgs Max Load Of Electrode Head: 150kgs otomatis Spark Erosion CNC Sinker EDM With 2300 * 2770 * 2650mm Dimension 1 .Rupa-rupa cara mesin anu tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan anu béda. 2. kaku pisan anu saé ku nuhun kana struktur méja tetep anu dumasar kana kampak tiasa mandiri dina pangrojong. 3. Otomatis ngitung, bolong sareng penyesuaian - Kanggo genera ...
  • Multifunction ZNC Sinker EDM Machine 580mm Max Distance For Mould Processing

    Multifungsi ZNC Sinker EDM Mesin 580mm Max Jarak Pikeun Ngolah kapang

    Model: CNC540 Table Travel: 500 * 400 * 200mm Tipe Modél: Ukuran Mesin CNC EDM Of Container Minyak: 1300 * 720 * 450mm Ukuran méja: 800 * 400mm Max. Beban Kepala Eletrode: 150kgs Precision Spark Erosion ZNC CNC EDM Die Sinking Machine pikeun kapang prosés CNC 540 1. Rupa-rupa cara mesin anu tiasa nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan anu béda. 2. fungsi handap handap - Nalika mesin ngahontal jero dipikahoyong, éta bakal mayeng dianggo pikeun prosés mesin rupa. 3. Otomatis ngitung, bolong sareng adjustme ...
  • 700 * 400mm Table Size CNC EDM Machine , Stability CNC Sinker EDM Machine CNC450

    700 * 400mm Ukuran méja Mesin CNC EDM, Stabilitas CNC Sinker EDM Mesin CNC450

    Kepala Éléktroda: Modél 280mm: Plancong méja CNC450: 450 * 350 * 200mm Warna: Pilihan Modél Tipe: CNC EDM Ukuran Kontainer Minyak: 1100 * 710 * 450 Mesin ZNC540 listrik kualitas stabil sareng dipercaya pikeun ngolah kapang 1. stabilitas sareng kualitas dipercaya pikeun ngolah kapang. 1. posisi Tinggi accuarcy: paling cocog pikeun bagian mesin sapertos maot, pangeboran atanapi boring 3. Kawéntar Taiwan brand controller, dipercaya sareng akurasi. 4. rentang anu langkung lega tina aplikasi: pangeboran, pikaboseneun, sedeng-beban mil ...
  • High Stability CNC EDM Machine , 650L Filter Container Cude EDM Spark Machine

    Stabilitas Tinggi Mesin CNC EDM, 650L Filter Wadahna Cude EDM Spark Machine

    Model: CNC1680N Travel méja: 1600 * 800 * 500mm Ukuran Wadah Minyak: 2550 * 1500 * 560mm Ukuran méja: 1700 * 1000mm Max. Beban Kepala Eletrode: 400kgs Beurat Bersih: 9000kg 1000 * 600 * 450mm méja perjalanan mesin CNC EDM pikeun ngolah kapang CNC 1060N 1. Desain perumahan servo interior tepat, ngagunakeun desain PCB pikeun umur palayanan, operasi aman sareng perawatan gampang. 2. Ngadopsi éléktrokircuit MOSFET, kalayan ngolah kecepatan luhur, sareng karugian low éléktroda 3. PC gesekan-tahan ti ...
12 Teras> >> Halaman 1/2