• 760mm Gantry Width CNC Vertical Milling Machine 600 * 500 * 250mm Travel Inclued

    760mm Gantry Width CNC Vertical Milling Machine 600 * 500 * 250mm Travel Inclued

    Ukuran méja: 600 * 500mm Modél: CM650B Tabel Wisata: 600 * 500 * 250mm Speed ​​Rotation: 500-240000rpm Spindle Motor: 5.5kw Spindle Taper: BT30 Width Of Gantry: 760mm 24000RPM Spindle High Speed ​​CNC Milling and Engraving Machine Pikeun Metal 600 * 500 * 250mm Fitur Standar Perjalanan: 1. Sistem Pendinginan: Pendingin minyak sirkulasi minyak pikeun spindle, bahan-bahan pendinginan sareng cai atanapi minyak dina bak atanapi cairan saponifikasi liwat atanapi semprot nozel 2. Struktur gantry: Kolom dobel mangrupikeun bagian, ...
  • High Rigidity 24000 / 18000rpm CNC Engraving Milling Machine  For Mould Processing

    Kakuatan tinggi 24000 / 18000rpm Mesin Ukiran CNC Ukiran Kanggo Ngolah kapang

    Ukuran méja: 800 * 600mm Warna: Kontroller opsional: LNCand Batur Lebar Gantry: 650kgs Spindle Taper: BT30 Max Load Of Table: 400kgs Speed ​​Spindle: 24000 / 18000rpm China Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan kapang Fitur Produk 1. Awak mesin kaku anu luhur sareng pamrosésan nyaéta stabilitas nalika laju rotasi tinggi 2. Desain kasus spindle bertulang khusus pikeun CM860, Kakuatan motong langkung ningkat 3. Spindle, bola sekrup, pengontrol sareng bagian konci anu sanés ...
  • Mold Making CNC Metal Engraving Machine 50 – 300mm Distance Between Tool Head And Table

    Ngadamel Cetakan Mesin Metal CNC Ukiran 50 - 300mm Jarak Antara Alat Kepala Sareng méja

    Nami: Model Mesin Ukiran CNC: Industri CM650B: Rotasi Spindle Metal Cutting: 24000rpm Spindle Taper: E25 Max Load Of Table: 300kgs Processing Way: Finishing Processing Net Beurat: 2800kgs China Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan cetakan Fitur Produk 1 Sumbu X / Y / Z aya cara pituduh linier, 3 sumbu standar feed gancang 10m / mnt, 24m / mnt nyaéta opsional pikeun CM650B 2. Presisi tinggi, awak mesin kaku kaku ngajaga stabilitas pamrosésan nalika rot tinggi ...
  • Metal Cutting CNC Engraving Milling Machine With Enclosed Cover Y Axis Screw

    Mesin Ngagilingan Mesin Ukiran CNC Ngukir Kalayan Cover Cover Y Axis Screw

    Ngaran modél: Aplikasi CM600: Warna motong logam: Pilihan Precision: Jalan Pitunjuk Precision Tinggi: Linear Guide Way Axis: Three Axis China Kecepatan tinggi logam cnc ukiran sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan cetakan Fitur Produk 1. Sumbu X / Y / Z mangrupikeun pituduh linier margi, 3 sumbu standar feed gancang 10m / mnt 2. Presisi tinggi, awak mesin rigidity tinggi ngajaga stabilitas pamrosésan salami kecepatan rotasi tinggi 3. Desain kasus spindle khusus bertulang pikeun CM650B, kakuatan motong ningkat ...
  • Black And White 3 Axis Gantry Type Milling Machine By Increased Cutting Strength

    Hideung sareng Bodas 3 Axis Gantry Type Milling Machine Ku Ngaronjat Kakuatan motong

    Ukuran méja: 800 * 600 Warna: Hideung Sareng Kontroler Bodas: LNC Beurat: 3500kgs Spindle Taper: E25 / ER32 / BT30 Max Load Of Table: 400kgs China Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan kapang Fitur Produk 1. mesin kaku tinggi awak ngajaga stabilitas pamrosésan salami kagancangan rotasi tinggi 2. Desain kasus spindle bertulang khusus pikeun CM860, Kakuatan motong ningkat 20% dibandingkeun sareng modél anu sami 3. Spindle, bola sekrup, sareng bagian konci anu sanés nyaéta impo ...
  • Linear Guide Way CNC Metal Milling Machine For Parts Processing 300kg Load

    Pitunjuk Linear Cara Mesin Metal Milling Mill Pikeun Bagian Ngolah Beban 300kg

    Diaméter Pamasangan: 125mm Modél: Industri CM650B: Kacepetan Rotasikeun Logam: 15000 / 24000rpm Kaluaran Torsi: 5,39 Maksimum Beban Of Tabel: 300kgs Spindle Motor: 4.0kw Cina Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan kapang Fitur Produk 1. X / Sumbu Y / Z aya cara pituduh linier, 2. 3 sumbu standar feed gancang 10m / mnt, 24m / mnt nyaéta opsional pikeun CM650B 3. Presisi tinggi, awak mesin kaku pisan 3. Desain kasus spindle bertulang khusus pikeun CM650B, 4. Kopling, spindle ...
  • 7.5KW Spindle Motor CNC Engraving Milling Machine , High Speed CNC Vertical Mill

    7.5KW Spindle Motor CNC Engraving Milling Machine, Kacepetan Tinggi CNC Vertical Mill

    Ukuran méja: 820 * 1020mm Modél: CM-80100 Tabel Travel: 820 * 1000 * 350mm Speed ​​Rotation: 18000 / 24000rpm Spindle Motor: 7.5kw 3 Axis Servo Motor: 1.8kw China Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan kapang Produk Fitur 1. Sumbu X / Y / Z mangrupikeun cara pituduh linier, 2. Ngajamin stasioner dina ngajalankeun gancang, sadar mesin finish tinggi. 3. Precision tinggi, awak mesin kaku kaku tinggi 3. HIgh kaku desain finit elemen desain mesin casting, kotak spindle nguatkeun ...
  • CNC Engraving Machine CM860 , three axis linear guide way 800 * 600mm Table 5.5KW/ER25/24000rpm spindle

    Mesin Ukiran CNC CM860, tilu sumbu cara pituduh linier 800 * 600mm Méja 5.5KW / ER25 / 24000rpm spindle

    Ukuran méja: 800 * 600mm Modél: CM-860 Tabel Travel: 680 * 760 * 330mm Rotation Speed: 500-240000rpm Spindle Motor: 5.5kw 3 Axis Servo Motor: 0.85kw CNC Engraving Machine, tilu sumbu linier pituduh 800 * 600mm méja Taiwan brand 5.5KW / ER25 / 24000rpm spindle Produk Fitur 1. Sumbu X / Y / Z mangrupikeun cara pituduh linier, 2. Guaranteespindle cicing dina jalan gancang, sadar mesin finish tinggi. 3. Precision tinggi, awak mesin kaku kaku tinggi 3. HIgh kakuasan finit elemen desain mesin ...
  • High Precision CNC Engraving Milling Machine With 24000 RPM Spindle Rotation Speed CM-870

    Mesin Penggilingan Ukiran Precision Tinggi Ku 24000 RPM Spindle Rotation Speed ​​CM-870

    Ukuran méja: 800 * 700mm Nami: Mesin Ukiran CNC X / Y / Z Lalampahan: 720/800 / 330mm Spindle Taper: ER25 Spindle Diameter: φ125mm Kecepatan Putaran Spindle: 24000rpm Lebar Gantry: 800mm X / Y / Z Posisi Akurasi: 0.006 /0.006/0.005 Spindle Motor: 5.5KW Kecepatan tinggi presisi tinggi mesin ukiran CNC CM870 X, sumbu jalan pituduh linier, 3 sumbu standar feed gancang 10m / mnt, ER25 spindle. Spindle BT30 nyaéta opsional pikeun CM870. Awak mesin kaku tinggi ngajaga stabilitas pamrosésan nalika ...
  • Linear Guide Vertical 3 Axis CNC Engraving Milling Machine ER32 Spindle CM-8120

    Pitunjuk Linear nangtung 3 Axis CNC Engraving Milling Machine ER32 Spindle CM-8120

    Ukuran méja: 820 * 1200mm Nami: Mesin Ukiran CNC X / Y / Z Travel Axis: 820/1200 / 350mm Spindle Taper: ER32 X / Y / Z Axis Rapid Feed: 8/8/8 M / mnt Kecepatan Puteran Spindle: 500 -24000rpm Lebar Gantry: 900mm Spindle Motor: 7.5KW ER32 spindlehigh presisi mesin CNC ukiran CM-8120 Diadopsi 24000rpm / ER32electric spindlefor ukiran-lampu tinggi sareng ngagiling. Ngadopsi corétan kualitas luhur sareng balok gantry frame desain, pikeun mastikeun mesin sakabéh cocog pikeun gancang sareng ...
  • Big Travel CNC Gantry Machining Center With 3500 * 2400 * 2980mm Dimension

    Badag Pusat CNC Gantry Machining Center Kalayan 3500 * 2400 * 2980mm Diménsi

    Ukuran méja: 820 * 1200mm Modél: CM-80120 Tabel Travel: 820 * 1200 * 350mm Speed ​​Rotation: 18000 / 24000rpm Spindle Motor: 7.5kw 3 Axis Servo Motor: 1.8kw Cina Kecepatan tinggi ukiran cnc logam sareng mesin panggilingan pikeun pembuatan kapang Produk Fitur 1. Sumbu X / Y / Z mangrupikeun cara pituduh linier, 2. Ngajamin stasioner dina ngajalankeun gancang, sadar mesin finish tinggi. 3. Precision tinggi, awak mesin kaku kaku tinggi 3. HIgh kaku desain finit elemen desain mesin casting, kotak spindle nguatkeun ...
  • High Speed CNC Engraving Milling Machine 24000RPM ER32 Spindle CM-8100

    Mesin Penggilingan Ukiran Kacepetan Tinggi 24000RPM ER32 Spindle CM-8100

    Ukuran méja: 820 * 1020mm Ngaran: Mesin Ukiran CNC X / Y / Z Travel Axis: 820/1000 / 350mm Spindle Taper: ER32 / BT30 X / Y / Z Axis Rapid Feed: 8/8/8 M / mnt Spindle Rotation Speed : 24000rpm Width Of Gantry: 900mm Spindle Motor: 7.5KW 24000rpmhigh mesin CNC ukiran mesin CM-8100 ◆ X, Y, Z axes nyaéta linier cara pituduh pasangan, standar kecepatan pakan tilu sumbu nyaéta 10 m / mnt, ◆ Struktur mesin dianalisis ku analisis unsur terhingga, kalayan presisi tinggi sareng kaku, sareng ...
12 Teras> >> Halaman 1/2