Kasus

VMC-V85P / Pusat mesin ngolah bagian gancang

vmc-v85p

Perkenalan:

Mesin kalayan desain ranjang anu dioptimalkeun ngagaduhan langkung kaunggulan dina bagian efisiensi ngolah sareng kapang permukaan mesin anu melengkung presisi sareng finish

Lega dianggo dina

Produk 3C, suku cadang otomatis, éléktronika, mesin, otomotif, produk médis presisi sareng bidang pamrosésan produk sanés.

Kasus palanggan Hiji:

Modél : GABUNG-V85P

Tempat Pelanggan : Kota Luoyang, propinsi Henan

Produk : Mékanisme kimia

Syarat kustomisasi:

15000rpm spindle sambungan langsung

Rengse Mesin bérés

Nilai Geter: 1micogramme, tanpa noise

Paralelisme Pitunjuk: 0,01mm

Balikan deui posisi presisi dugi ka 0,005mm

Kasus konsumén Dua:

Modél: GABUNG-V85P

Tempat-tempat: Uzbékistan

Produk : Kapang Precision jeung bagian

Syarat kustomisasi:

0i-MF (3) pangendali

15000rpm sambungan langsung taiwan spindle puteran

24tools ATC, Water gun, Air gun, spindle oil coolant,

conveyor tipe chip otomatis

Modél méja puteran 4 sumbu GX-255H kalayan buntut manual

Ukur pangaturan alat Jepang 

12c5057216f2f1bcc10d2d64be8689d
b606c92d92e29f250c85ad7c13537ee
a6af8933bf512e114f2cf016e3746f8
749b08861e5fe68f7f812a086920693

BTMC-1020 / Pusat mesin tipe Gantry

btmc-1016

Bubuka:

Séri ieu utamina ngolah jinis kotak ageung, kapang permukaan melengkung kompléks, bentukna ageung ageung, pengolahan bagian jinis piring

loba dipaké dina mesin, otomotif, pesawat, aerospace, pengiriman, pertahanan nasional sareng bidang pengolahan produk sanés

Kasus palanggan Hiji:

Modél:GABUNG-BTMC1020

TempatUzbékistan

Produk:Kapang Precision jeung bagian

Syarat kustomisasi:

0I-MF (5)Kontroller

BT50 / 8000RPM Sabuk jinis spindle sareng CTS

24Tool ATC

Pistol udara / Pistol cai,

Pendingin minyak spindle, bursa panas

Conveyor tipe tipe sekrup

Méja puteran 4axis modle GX-400H kalayan buntut manual

Kasus pelanggan dua:

Modél: BTMC-2030

Tempat: Kota Xiamen, propinsi Fujian

Produk:Alat-alat Médis (CT test bed bed, machining kasar + pagawean mesin)

Syarat kustomisasi:

0I-MF (3) /βKontroller

Pendingin minyak spindle, bursa panas, sekrup + ranté chip konveyor

BT50 / 8000rpm Spindle Rotary

Syarat khusus:

Ukuran méja: 1800 * 3000mm

Cara linier THK Brand (sumbu X: 55mm) + sekrup

Dilengkepan téknologi santunan naékna suhu

6740d41f478b79b962f21dcfeec6c89
5754c9e2b1df9c0907ddf2207e94cef
4e8a2520eb437fd7d375a911c8dfecb

Mesin bubut HTC-4235M / CNC sareng mesin sanyawa panggilingan

htc

Bubuka:

Mesin bubut CNC Lathe sareng panggilingan dilengkepan ku Taiwan SYNTEC 211B-H Controller kalayan motor servo sareng nyetir, éta tiasa ngawujudkeun operasi gancang-sumbu anu ngalir sareng ningkatkeun efisiensi mesin tina bagian-bagian na. Éta ogé tiasa ngawujudkeun pemotongan panggilingan pesawat, pangeboran pengetatan, alur panggilingan sareng prosedur pangolahan sareng pamrosésan sanés bagian cakram sareng aci alit. Éta ngagaduhan fungsi gabungan tina péngkolan, panggilingan, pikaboseneun sareng sajabina, sareng tiasa ngawujudkeun waktos sakali clamping sareng prosedur pangolahan anu lengkep

Lega dianggo dina

Produk 3C, asesoris pesawat otomatis, éléktronik, mesin, otomotif, pesawat, aerospace, pengiriman, pertahanan nasional sareng pamrosésan sanés

Kasus palanggan Hiji:

Modél : HTC-4235

Tempat Pelanggan : Kota Liuzhou, propinsi Guangxi

Produk : Piringan sareng bagian pasagi

Syarat kustomisasi:

GSK980TDI controller sareng motor Cina sareng nyetir

Motor spindle: 7,5kw A2-6 spindle

8 posisi servo alat turret

10 inci kerung hidrolik tipe kerung

Kalayan cakar Positip sareng négatip

Pakem anu tiasa dipindahkeun, spindle kalayan fungsi arah anu leres

Syarat ngolah

Alat piringan pengolahan, alat pasagi, sarat bérés permukaan luhur, épisiénsi ngolah gancang, ku senapan cai sareng gun hawa, buka robot Otomatis ngamuat sareng ngabongkar pakan feed sareng otomatis muka sareng nutup, pikeun paningkatan robot saatos loading otomatis sareng ngabongkar persiapan pakan

Kasus konsumén Dua:

Modél : HTC-4640

Tempat-tempat: Kota Yingshan, propinsi Sichuan

Produk : Klep sareng jago

Syarat kustomisasi:

SYNTEC 22TA Controller, 5.5kw servo motor spindle

8 posisi pragaiti mérek alat listrik

6 inci kerung tipe hidrolik chuck, taiwan spindle

Bantalan impor sareng bola, cara linier, stasiun hidrolik 

3e6adea5b0d03538952a9bb0d5ab268
2a377937d2e87bd5db1c54cff1e3943
f1e1d7d71c202e3880b82fe0d1855cb
6ab00feb70f942adc2fcb587806c544

VTC-500C / CNC pangeboran sareng mesin pusat ngetok

vtc-500

Bubuka:

Rangkaian produk ieu dihasilkeun sacara rumit numutkeun standar mesin impor, anu ngagaduhan ciri stabilitas tinggi, efisiensi tinggi sareng kecepatan luhur.

loba dipaké dina

Industri 3C, ngolah cangkang éléktronika, aerospace, bagian mobil alit, alat médis sareng bagian industri sanés, ngolah cangkang

Kasus palanggan Hiji:

Modél: VTC-500C

TempatHanoi, Vietnam

Produk olahan: Parangkat clamping Samsung

Syarat kustomisasi:

380V / 50HZ 0I-MF (5) / a Controller

Pistol udara / Pistol cai,

21Tool ATC,

Spind Spindle 24000rpm,

TONGFEI tukeur panas,

TONGFEI coolant minyak spindle,

BT30 ngagiling cuk,

BT30 wadah konci alat,

M12 clamping kit,

6 'vise,

Kartu CF.

Pitunjuk linier merek Rexroth

Sekrup Bola THK Jepang 

Kasus palanggan Dua:

Modél: VTC-600C

Tempatxi'kota, propinsi Shan xi

produk: Produk mékanis sareng éléktronik karéta, alat-alat karéta

Syarat kustomisasi:

0I-MF (1)/α Controller

16 ALAT ATC,

Pistol cai / gun udara,

Tukeur panas,

Taiwan Spind spindle,

Parobihan motor spindle janten 24000rpm,

Bahan aluminium prosés palanggan, efisiensi naék 30%.

Kami nyayogikeun program pamrosésan Numutkeun palanggan ngagambar Palanggan Nalika urang mesin pangiriman.

2fabd3c24e9afe85e78c88879af00dd
07c6c049c449fd109d61f54c563f456
e089b890b97838fd1e5579803c52f63
05f0d6fd35a84a4452ea73b338edf59

CM600 / Precision cnc mesin ngukir séri CM

cm-650b

Bubuka :

Ngadopsi casting kualitas High, balok gantry frame design, kaku sadayana sacara saé, cocog pikeun operasi alat-alat mesin gancang sareng stabil, nganggo spindle puteran 24000 kanggo ukiran lampu anu luhur sareng panggilingan.

Digunakeun sacara lega dina bidang kapang presisi, kapang, éléktroda tambaga, produk aluminium pamrosésan angkatan, pembuatan kapang sapatu, pamrosésan jig, nonton sareng industri kacamata nonton

Kasus Pelanggan Hiji:

Modél : CM600

Tempat: KOTA SHENZHEN

Produk: Mesin tambaga sareng aluminium

Syarat khusus:

Sistem SYNTEC 21MA, BT30 / 5.5KW / 24000Rpm

12Tool ATC, Alat usik, coolant minyak Spindle,

Motor servo Yaskawa Jepang, sekrup bola presisi kelas Taiwan C5

Tilu sumbu bantalan kelas NSK P4 Jepang,

Taiwan Hiwin cara linier, gandeng Jérman 

Kasus Pelanggan Dua:

Modél : CM700

Tempat: Kota Liuzhou, Propinsi Guangxi

Produk : Ngolah profil rongga kapang tina silinder mobil

Syarat khusus:

Mitsubishi E80A controller, Taiwan Posa mérek BT30 / 7.5KW / 24000Rpm spindle

12tool ATC, alat mérek Metrol Jepang usik,

Pendingin minyak spindle titik, Inggris Renishaw merek OMP400 workpiece usik

Syarat khusus:

Akurasi mesin permukaan anu melengkung aya dina 0,002mm

Akurasi jalan sekrup sareng linier aya dina 0,001mm

Akurasi mesin 3D kedah aya dina jero ±0,02mm

Kalayan Renishaw brand OMP400 uji coba 3D

8af56768056ccd907e9d6f7ba1f6867
b60910d1c1eef68b4ee48457ee7a3f1
0812c6cce1a57aa1f2077e5b4d332f7
34becb28ea5a9b240f5366c6e77ab87

Palanggan

1594698305_Our_client