Tentang Kami

Shenzhen Joint Technology Co., Ltd. 

 specialises dina R&D jeung manufaktur kapang prosés jeung mesin bagian alat-alat pamrosésan, urang ngembangkeun kualitas luhur jeung luhur-tech panalungtikan, pamekaran, manufaktur, tim jasa jeung sistem manajemén, jeung dimekarkeun produk pikeun leuwih ti 11 séri ti mesin panggilingan, ka mesin puseur, mékanis panangan, otomatisasi. Kalayan produk kualitas anu luar biasa sareng reputasi brand anu béda, produk kami dijual ka langkung ti 40 kota maju di seluruh Cina, sareng ogé ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya di Asia, Éropa sareng Amérika. 

Perusahaan urang nyandak produk kualitas luhur salaku orientasi, ide R&D nyaéta pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas anu paling merenah, janten pabrik alat mesin profesional kalayan garis produk lengkep kapang sareng alat-alat mesin bagian pamrosésan sareng kamampuan desain khusus didamel di Cina .

Kauntungan inti:

● Kauntungan kualitas: prosés kontrol kualitas standarisasi sareng detil sareng mékanisme operasi pamariksaan, téknologi produksi standar tinggi, parangkat lunak deteksi tingkat luhur internasional sareng perangkat keras - pikeun mastikeun pasokan produk anu hadé.

● Kauntungan panilitian sareng pamekaran: langkung ti 20 taun taat kana panilitian jero sareng présipitasi téknologi - parantos ngawangun ciri anu ngajantenkeun kinerja alat umum langkung saé, ngarobih peralatan gancang sareng akurat, sareng nyayogikeun peralatan sareng aplikasi larutan anu komprehensif.

Patén penemuan, patén modél utiliti, puluhan hak cipta parangkat lunak

● ERP, CRM sareng sistem manajemén inpormasi komprehensif anu sanés - pikeun mastikeun operasi épisién perusahaan sareng paningkatan kontinyu.

Kauntungan khusus:

 Nyayogikeun palanggan sareng produk anu disesuaikan khusus

 Nyayogikeun palanggan nganggo dukungan téknis aplikasi pikeun produk CNC, kalebet dina ngabuktoskeun produk, ngolah prosés pamrosésan, desain parangkat sareng manufaktur.

 nyayogikeun palanggan sareng kapang atanapi bagian anu ngolah rencana patandingan alat-alat pepelakan, kalebet bagian rencana olahan bagian, cocog sareng alat.

 Nyayogikeun palanggan sareng solusi terpadu pikeun jalur produksi otomatis, kalebet automasi alat, loading sareng unloading automation, sareng automation transmisi matérial.

team