tuozhizhe-1
tuozhizhe-2
tuozhizhe-3
tuozhizhe-5
tuozhizhe-4

NAHA MILIH KAMI?

R&D sareng pabrik pengolahan kapang sareng alat-alat pengolahan bagian mesin

CNC Vertical machine

Mesin nangtung Vertikal

Produk Berkualitas Tinggi Salaku Orientasi

CNC lathe machine

Mesin bubut CNC

Produk Berkualitas Tinggi Salaku Orientasi

TENTANG KAMI

Shenzhen Joint Technology Co., Ltd. ngahususkeun kana R&D sareng pabrik pengolahan kapang sareng alat-alat pengolahan bagian mesin, kami ngembangkeun kualitas luhur sareng panilitian berteknologi luhur, pamekaran, manufaktur, tim jasa sareng sistem manajemen, sareng produk anu dilegakeun langkung ti 11 séri ti mesin panggilingan, ka pusat mesin, panangan mékanis, otomatisasi. Kalayan produk kualitas anu luar biasa sareng reputasi brand anu béda, produk kami dijual ka langkung ti 40 kota maju di seluruh Cina, sareng ogé ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya di Asia, Éropa sareng Amérika. Perusahaan kami nyandak tinggi ..

KATEGORI PRODUK

R&D sareng pabrik pengolahan kapang sareng alat-alat pengolahan bagian mesin